Wysany: 2007-05-08, 18:03 Karta w telefonie mi nie działa :(
Kupiłam Kingstona 1GB włożyłam do telefonu a on wciąż widzi 64MB sformatowałam w telefonie i nic włożyłam do kompa do czytnika to samo tyle że wogóle nie chce jej sformatować jast tam taki zatrzask to wiem w żadnej pozycji nie formatuje i nadal widzi 64MB
Karta jest sprawna za to telefon poszedł do serwisu niech to jasny szlag i wogóle się okazało że model ten nie był wydany na polski rynek i stąd problemy
Karta jest sprawna za to telefon poszedł do serwisu niech to jasny szlag i wogóle się okazało że model ten nie był wydany na polski rynek i stąd problemy
To niefajnie
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
Też tak miałem (niektóre funkcje zawieszały telefon) z telefonem Nokia 9210 który był na azjatycki rynek w serwisie nokii meczyli się ponad miesiąc żeby wgrać i znaleść odpowiednie oprogramowanie.
Pozdro
BMW 750il 1995' m73b54 - JEST
Też tak miałem (niektóre funkcje zawieszały telefon) z telefonem Nokia 9210 który był na azjatycki rynek w serwisie nokii meczyli się ponad miesiąc żeby wgrać i znaleść odpowiednie oprogramowanie.
Pozdro
No to poczułam się podbudowana hehe gościu mi obiecał dwa trzy dni