Wysłany: 2007-05-10, 10:36 KING OF EUROPE w Polsce!!!
Największa i najpoważniejsza impreza tego typu w Polsce...
info ściągnięte z innego forum:
SSS wspólnie z www.streetracingmania.com organizuje King of Europe 2007 w Polsce. Zawody odbędą się 30.06-01.07.2007 w Kamieniu Śląskim. Jak wiecie jest to największa impreza europejska dla aut ulicznych. Tym bardziej jest nam miło, że będziemy ją organizować. Takich zawodów jeszcze w Polsce nie było!!! Emocji, atrakcji i rewelacyjnych czasów na VHT na pewno nie zabraknie.
Szczegółowy harmonogram imprezy oraz regulamin będzie dostępny na www.streetracingmania.com w sekcji ?dragster? oraz na www.sss.org.pl i www.forum.sss.org.pl .
Jeżeli macie pytania ? piszcie mail na biuro@sss.org.pl lub na www.forum.sss.org.pl . Rejestracja zawodników będzie się odbywać przez internet na stronie www.streetracingmania.com. Bilety wstępu dla widzów będą dostępne na bramie wjazdowej w dniu zawodów. Niedługo zorganizujemy również ich przedsprzedaż na www.sss.org.pl.
lista zawodników (warto spojrzeć na te potwory )
http://www.streetracingma...gistration.html
trochę fotek co się działo na poprzednich imprezach:
jak się temat opatrzy tutaj, to prosiłbym Moda o przerzucenie tematu do działu: "Zloty, spoty..." - bo tu nie kazdy zagląda a fajnie jakby jak najwięcej BMW Maniaków to zobaczyło...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Ja sie chyba zjawie a ty robert smigasz?? moze sie jeszcze macka wkreci
jeszcze nie wiem impreza zbiega się ze Zlotem Beemki w Rzemieniu... ale kusi mnie to, na Bemowo nie chce mi się jeździć bo daleko, a do Opola to mam 110km... możliwe, że zabiore się z kolesiem UNO TURBO...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Yaku trza duza ekipe zebrac... daj link do tematu w swoj w opis.. to wystarczy
trza sie na jakas zbiorke umowic... proponuje poludniowy standard... czyli Silesia City Center godzina 6:45 wyjazd godzina 7:00 (tak wczesnie zeby zajac dobre miejsca i zeby beemki staly obok siebie)
_________________ Sex jest jak BMW... Radość z jazdy...
powiedzcie mi czy za 4-letnigo " faceta" który bardzo interesuje się motoryzacją będzie trzeba zapłacić normalnie 50-dyszek czy są jakieś ulgi dla dzieci ?
jak to było na Bemowie
Byłem widziałem.Impreza świetna,świetna organizacja,pogoda też jedyne do czego można było sie przyczepić to gastronomia.No i kierowcy e30 trzodę trochę robili, aż mi wstyd było przed kumplami.Mam 1100zdjęć,jak obrobie to wrzucę na forum.
O to, że co chwile jakiś mistrz kierownicy na parkingu musiał pokazać ,że jego bmw ma moc i kręci bączki na trawie.Stalismy akurat na końcu parkingu i co chwile któryś pokazywał jak sie jezdzi unoszac tumany kurzu...
O to, że co chwile jakiś mistrz kierownicy na parkingu musiał pokazać ,że jego bmw ma moc i kręci bączki na trawie.Stalismy akurat na końcu parkingu i co chwile któryś pokazywał jak sie jezdzi unoszac tumany kurzu...
idioci jezdza innymi markami aut tez. a trawadrifterzy to zmora wszystkich masowych imrez. nic na to nie poradzisz
Ostatnio zmieniony przez puz 2007-07-06, 11:58, w całości zmieniany 1 raz