Wysany: 2007-05-10, 19:05 M30B30 kable WN z czujnikiem czy bez???
A wiec w trakcie remontu mojej świnki napotkałem na rebus. Mam przebicia na kablach i chce je wymienić. W sklepie dowiedziałem się, że są kable z czujnikiem do komputera (700PLN) i bez czujnika(160PLN). W moim aucie są te z czujnikiem i stąd moje pytanie: co by było jakbym załozył zwykłe kable?? Czym to się będzie objawiać?? Będzie to działać?? Nie chce druciarstwa ale ta różnica w cenie to masakra. Może ktoś mi coś doradzić?? Prosze o odpowiedzi.
Pomg: 1 raz Doczy: 28 Kwi 2007 Skd: Legnica/Stockholm
Wysany: 2007-05-10, 19:48
cześć co do kabli to muszą być te z czujnikiem ale jest terz dobra wiadomość, ja kupiłem kable bez czujnika te tańsze i ze starego kabla czujnik przełorzyłem, jak coś to opisze jak to zrobić... pordr.
_________________ ukaszek
brain69 - usunięty [Usunity]
Wysany: 2007-05-11, 03:02
ukaszek napisz jak to zrobiłeś bo ja zmieniałem własnie kable i kupiłem te zwykłe za jakieś 200zł i czujnik na razie "wisi"
auto jeździ i w zasadzie to nic szczególnego się nie dzieje ale skoro miał być ten czujnik to niech będzie
Pomg: 1 raz Doczy: 28 Kwi 2007 Skd: Legnica/Stockholm
Wysany: 2007-05-11, 20:57
jak ten czujnik przełożyć odpowiedz jest prosta a mianowicie ja to tak zrobiłem stary kabel uciełem zsunełem czujnik, a na nowym kablu trzeba rakówke tą przy kopułce rozmontować i zdjąc ją i gumke i wsunąć czujnik,założyć gumke i koncówke zacisnąć na przewodzie...
powodzenia pozdrawiam...