No nie chce być złym prorokiem ale jeśli będziesz się zastanawiał tak jak wczoraj co z autem zrobić to do 27 maja będzie dalej pod maską to co jest
Skotniol męska decyzja i działaj
pancer general skotniol, mimo ze armaty nie masz to michael wittmann bylby z ciebie dumny
jakbys nie wiedzial kto to jest michael wittmann to luknij:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Michael_Wittmann
Witam!
Kolor bym powiedzial BARDZO ORYGINALNY, jak juz poszedles tak odwaznie w tym kierunku to bym przywalil cos naprawde z akcentem typowo militarnym. Na zlocie musisz byc koniecznie pod siatka maskujaca. Ja nie zartuje, bo kolor i tak nawiazuje do US ARMY, tego nien mozna ukryc.
Co do KSR. Szanowalem ta firme za to ze ich ulubinym tematem bylo BMW. Po tym co czytam-dyskwalifikacja ! ! !
Czas i kase mozna przebolec ale nie druciarstwo.
Pozdro
_________________ SPRZEDAM! E36 328i anglik-tanio
Azev A 4x100 16" i 17"na sztuki
Skrzynia 6-tka z M3 3.2
Automat z E36 328i Coupe
Skotniol mam pytanie czy ten lakier był firmowo kładziony ? U mnie na osiedlu stoi E30 Coupe na wąskiej lampie i kolorek ma bardzo podobny...
malowana była w zeszłym roku miałem dylemat miedzy czarnym matem, a olivkowym w końcu wybór padł na ArmyLook
Cytat:
Kolor bym powiedzial BARDZO ORYGINALNY, jak juz poszedles tak odwaznie w tym kierunku to bym przywalil cos naprawde z akcentem typowo militarnym. Na zlocie musisz byc koniecznie pod siatka maskujaca. Ja nie zartuje, bo kolor i tak nawiazuje do US ARMY, tego nien mozna ukryc.
Kolor akurat jest z palety Bundeswhery i tematu niemieckiej armi bede sie trzymał jak coś 8)
Zastanawiam sie nad taką naklejka po obu stronach na drzwiach lub centralnie na masce nie zebym był jakimś nazistą lub cos w tym stylu ale pasowałaby do klimatu
Skotniol nie dawaj tej wrony ... ja mam na tylniej bocznej szybie krzyż cult style - i powiem Ci że reakcje ludzi są różne... szkoda, żeby Ci ktoś poharatał auto, które Cię tyle kosztowało...
pzdr
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
odgrzeję kotleta, bo jestem na etapie zakupu gwintu do e30
może właściciel wypowie sie na temat gwintu D2 , jaki to typ, jakie ustawienia, gdzie kupił i czy wart jest tej kasy
to może ja sie wypowiem ponieważ sam posiadam d2 w e30 używam samochodu do driftu i zawieszenie mam od marca ,cały czas jst katowany na torze ,czasami na ulicach ja mam ustawione na beton i jest naprawde beton.
regulacja twardości 32 stopnie .Z przodu camberplat'y do ustawienia negatywu
co do gleby hmm przód mozna naprawde zglebić z tyłu z pierścieniami jest wysoko jak sie zostawi samą spręzyne jest też niezła gleba
może bedzie szło zamówienie na 3 komplety zawsze mozesz sie przyłączyć -sprawa otwarta
podsumowująć -uważam ze zakup zawieszenia d2 to świetna rzecz napewno nie bedziesz żałował
bedziesz miał więcej pytań wal na gg 3490966
tak to wygląda u mnie tył chyba na maxa przód ojjj jeszcze mocno moze iść w dół