Bardzo ładnie pojechałeś, podobało mi sie. Pozdrawiam i gratulacje
duchPW [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-20, 22:06
przejazdy na filmikach super - jesteś kozak bracie Sosen - żałuję, ze nie mogłem ich oglądać na żywo ... no i skoro przy takim stylu nie wygrałeś, to albo jury było bardzo stronnicze, albo poziom musiał być niezwykle wysoki ... tym bardiej żałuję, że mnie nie było i tym większe gratki dla Ciebie
Hehehe, dziękuję Wam wszystkim za gratulacje, jestem bardzo zadowolony z rezultatu, wiele się nauczyłem, posmakowałem przejazdu parami i jakby nie było mam zagwarantowany start w następnej rundzie
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
no ja juz gratulowalem w Bydgoszczy ale jeszcio raz wielkie gratki!!! imreza fantastyczna, poziom kosmiczny chlopaki cisna ze hoho. faktycznie soseno wyrasta na gwiazdora szkoda tylko ze nie ma takiego pieca jak u Dominiaka ktory pokazal ze stara E30 moze poskromic statki za mega kase
Wysłany: 2007-05-21, 17:05 FILMY NA SAMYM DOLE POSTA
I mało tego to gość startujący tym granatowym 4d Sznyclem dostal się do top 8 i został pierwszym zawodnikiem w historii Polskiego driftu który poniósł szkody podczas zawodów (niewielkie przerysowanie tylnych lewych drzwi przez współzawodnika).
Mam ok. 200 zdjęć i sporo filmików z ciekawej perspektywy ... prawie z każdego przejazdu klasyfikowanego. Pozstaram sie to jakoś niedługo gdzies zgrabnie umieścić.
Sosen jeszcze raz gratulacje ... może należałoby brać na zwody 2 dyfry i jak jeden okazuje się za krótki to zakłądac dłuższy I chyba wykrakałem z tymi oponami, ale jak widzisz na śmietnikach to można kapcia palić, a nie bokiem jeździć ... kapeć musi mieć odpowiednią szerokosć i sztywną ściankę żeby tył trzymał w sposób jak najlepiej kontrolowany.
Zajebista postawa medialna Za kapelusz będziesz sławny Musisz znaleźć sobie kogoś do treningów driftu w parach, albo uważnie śledź tematy na SRf lub nissantech.pl i wpadaj na treningi drifterów i ćwicz ... ćwicz Brachu bo podium czeka i stygnie
Impreza genialna, bawiłęm się z najbliższymi, wyciągnałem z domu kuzynów i dziewczyny i byli w szoku co się tam po prostu wyrabia, bardzo im się podobało ... Drift jest bardziej emocjonujący niz pokazy lotnicze
Poziom bardzo wysoki i żółta kartka dla Dżonka za toruniowanie (jazdę na hamulcu ... podczas przejazdów punktowanych ... w parach ) I jeszcze raz wielkie brawo dla Miksa ... normalnie LOL ... ciekawe jak by pojechał taki Dawid w fiaciku 125p.
A to co się działo w półfinałach między Dawidem M5 a Maćkiem dominiakiem to o ja p*******
No i wielkie gratulacje dla Maćka Dominiaka. Jedyny prawidłowy silnik (s38b36) w jedynej prawidłowej budzie (e30) plus dobry zawiasik i to jest to Wszystkie żółtki złojone ... BRAWO
Chris i Sławek mi gdzies uciekli i się nie widzieliśmy ... szkoda. Resztę ponownie pozdrawiam! dozobaczenia na którymśtam kolejnym drifcie bo na wszystkie w tym zezonie na pewno nie zbłądze.
Smasher teraz juz wiem skad AUDI bierze insmipracje do tworzenia prozdu aut
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.