Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-05-18, 22:48
za duze ET poza tym jak ladne oponki sie naciagnie to odmlodzi sie troche staruszka .
dystanse musialbys dac min 20-25mm na kolo zeby ladnie to wygladalo.
Ja w swoich mam ET 30 i na dystansach 20mm i z przodu wystają mi koła...Więc nie polecam,chyba że byś poszerzał nadkola...Śruby do 20 mm dystansów musiałem kupić o długości 50 mm...A z przodu masz grubą goleń?Pozdro
Wysany: 2007-05-19, 12:51
Robsy-M-Technic napisa/a:
Ja w swoich mam ET 30 i na dystansach 20mm i z przodu wystają mi koła...Więc nie polecam,chyba że byś poszerzał nadkola...Śruby do 20 mm dystansów musiałem kupić o długości 50 mm...A z przodu masz grubą goleń?Pozdro
ty masz et 30 +dystans 20mm i wystaje ale on mialby et 38 +dystans 20mm wiec nie wystawaloby.
znalazlem male podobienstwo czyli stara poczciwa szosteczka i felgi raczej nowego trendu :
Całkiem ciekawie wygląda ta 6`er. Jednak nawet współczesne felgi można dobrać to starszego auta.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Wysany: 2007-05-19, 13:12
wiadomo ze do starych beemek zawsze beda pasowac fele z duzym parapetem jak Brock B1 , Keskin KT1 , Borbet A ale czasami takie plaskie bez ramion tez mozna dopasowac.
powieksz fotke.... stoi w dziurze tym kolem...
wg mnie te felgi podane wyzej nie beda (ale tu podkreslam WG mnie) pasowac optycznie... chyba ze w planach jest gleba bo inaczej zpoteguja efekt "enduro"
TAk jak menel mówi każda felga dobrze wygląda z glebą.Ale ta co pokazałes jest zbyt nowa a tą felge co menel pokazał na 6 to jest wogóle inna felga po za tym jest w ogromnym rozmiarze(fakt że i bmka wieksza)ale ja bym sobie je darował.szukaj coś w poczciwym starym stylu.Ta co jest na e24 to mega kozak.Kumpel odkupił takie od M5 e34 czarnej która była rok temu w Toruniu chłopaka ze strzeleckiej.Napewno ci co byli rok temu na majówce ją kojarzą.najładniejsze auto zlotu.M5 podobno wysiadło a kumpel załapał sie na felgi od niej 19 na przód i 20 na tył do E39.One są o tyle fajniejsze ze sa jeszcze zciemnione jakimś lakierem .
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
No i łukasz znowu zgrywus.Gdzie Brock B1 porównywać mi do Astry.Jak najbardziej te brocki chodz mało mało przodu ale o niebo lepiej.Jak miał bym 800 zł to za te pierwsze za kmpl dał bym 200 max a za te brocki 801 zł I wszystko jasne.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
do touringa pasują felgi o wzorze odobvnym jak stare dobre AMG, nie pamiętam producenta - menel na pewno wie...., albo ewentualnie Alpina look, RS-y....
Wysany: 2007-05-22, 17:25
Łukasz napisa/a:
do touringa pasują felgi o wzorze odobvnym jak stare dobre AMG, nie pamiętam producenta - menel na pewno wie...., albo ewentualnie Alpina look, RS-y....
tak te pierwsze w miare ale czym niżej tym gorzej było a na dole to tragizm.