Gdyby nie te przetłoczenia jak z firmy tuningowej to naprawde byloby to dzieło stylistyczne tyle ehh te przetloczenia.... (na blotnikach etc)
ale widok pod maską jak w niewielu wspolczesnych samochodach
naprawde urzekli mnie tym
a tu macie artykuł na wp.pl
ehh zapomnialbym dodac ta szyba jak w motorówce ...
Kozacki sprzecior naprawde
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
brain69 - usunięty [Usunity]
Wysany: 2007-05-17, 02:44
jak dla mnie wygląda jak wanna z szybką i śwatłami
niedługo będę robił remoncik w chacjendzie i będę miał wanne tego typu na zbyciu.
tylko trzeba jakieś "laczki" dołożyć i na "otomoto" można wystawić...
Eeeech, kolejna wariacja na temat volkswagena golfa. ILE MOŻNA?!?!?!
Hehehehe bo wszyscy zapomniali jak im sie nie podobała kontrowersyjna 7
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Od kiedy Audi zerznelo grill z Bugatti to nie moge na nie patrzec - dla mnie to plagiat, to tak samo jak by pojawilo sie jakies koreanskie badziewie z nerkami ala BMW (bo chyba jasne ze audi to nie ta liga co taka firma-legenda jak Bugatti). A TT-tka to chyba najwiekszy pedalowoz jaki mozna kupic, auto wyzelowanych bananowych chlopcow po solarium w rozowych koszulach. Moze to i jest szybkie ale wstyd by mi bylo tym jezdzic. Ten wyglada troche lepiej, ale TT to TT, dla mnie moze nie istniec.
Jakie to ciekawe że wszyscy macie jedno i to samo zdanie na ten temat Cóż za zgodność myśli i wypowiedzi A mnie się podoba i wcale nie byłoby mi wstyd gdyby pod moim domem stało ładne czarne TT
p.s. kiedyś ktoś z pieniaczy napisał że wszyscy na tym forum maja takie samo zdanie, albo sie wszystkim coś podoba albo nie, zaczynam się zastanawiać czy aby nie miał racji...
Wysany: 2007-05-25, 07:07
A ja powiem tak, ta TTtka, która jest na górze nie podchodzi mi, po prostu jak dla mnie jest brzydka i jak to Bruner określił wygląda jak pedałowóz. Kobieta może i fajnie by w tym wyglądała, ale siebie w tym samochodzie sobie nie wyobrażam. Inne modele audi wyglądają dość fajnie, ale IMO to im nie wyszło.
mareks napisa/a:
chinczycy robia chyba jakies smieszne podrobki beemek, nawet znaczki podobne
W Chinach jest firma brillance, która współpracuje z BMW, no i na podstawie 3er i 5er powstały chińskie samochodziki. Pewnie to coś podobnego jak z mercedesem i ssangyongiem.