była jedna sztunia naprawde bundesliga, chodziła z 2 takimi dżolasami chciałem jej foty strzelić, ale zamiast fot dostałem strzała w łeb od mojej Kachny
była jedna sztunia naprawde bundesliga, chodziła z 2 takimi dżolasami chciałem jej foty strzelić, ale zamiast fot dostałem strzała w łeb od mojej Kachny
dobrze że nie od "dżolasów" bo mogło by bardziej boleć
Cytat:
Teraz już wiem co robiłeś jak Cię nie było przy grillu, zjadł co miał zjeść i poszedł polować
Kurde chyba coś wspominał o bonusach ale nie jestem pewien, może sie przesłyszałem
Ja nie zdąrzyłem strzelić fotki jak Ania pozowała Taki niefart
ja po powrocie do domu i przegladnieciu zdjec zobaczylem ze mam zdjecia trzech (slownie trzech) samochodow .. a tak poza tym to same zdjecia roznych lasek .. hmmm po co ja tam pojechalem
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
Ja nie zdąrzyłem strzelić fotki jak Ania pozowała Taki niefart
ja zdazylem ale mam je do uzytku prywatnego Adi przy tym Twoim wozie dzialy sie same niecenzuralne rzeczy
musialem cenzurowac zdjecia mojej kobiety
a tu dwie pary nog przy trzech M3
Kiloff widze że nie tylko w kwestji samochodów sie rozumiemy , pani z fotki nr 7 to właśnie ta foczka o której mówiłem, na żywo prezentowała sie jeszcze lepiej 8)
Kiloff widze że nie tylko w kwestji samochodów sie rozumiemy , pani z fotki nr 7 to właśnie ta foczka o której mówiłem, na żywo prezentowała sie jeszcze lepiej 8)
pozniej chodzily jeszcze fajniejsze foczki .. "ale" .. jakos moja towarzyszka nie podzielala do konca mojego entuzjazmu przy fotografowaniu co ciekawszych i z obawami powazniejszych konsekwencji (tu juz kazdy sobie dopisze co bedzie chcial) musialem zaprzestac focenia ..
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
Też widziałem tą Panią, ktoś z naszego grillowego obozowiska nawet powiedział że ma fajne buty
Adi, te 2 Panie które dałeś na fotcze nie przyjechały przypadkiem e36 Compact ?