o ile to ta (ale nie mam pewnosci) ta o ktorej mysle przyjechala z CH (szwajcaria) to miala wbite drzwi od strony pasazera (nieznacznie) a tak poza tym wszystko bylo OK... tamta tez byla ciemna ale chyba czarna... jesli to by byla ta i nic wiecej w kraju by jej sie nie stalo to bym ja zawinal
zarezerwowane jest dla mnie ,biore bez kol bo mam od e39 17, ponoc rok w kraju i tylko 10 tys zrobil,doradzcie czy warto i czy realne jest zuzycie 15 l/100km jezdzac normalnie po miescie ??"
Ja bardziej niz o spalanie obawiałbym sie o stan techniczny.Jeżeli ją sprawdziłeś i nic nie budzi Twoich zastrzeżeń to sam sobie odpowiedz czy warto.Pomalujesz progi i spody zderzaków i jakos będzie wyglądać to auto.
Nie miałem okazji oglądać go osobiście a szkoda, bo daleko nie mam ale wnioskując po zdjęciach auto się nawet składa i wygląda na zadbane.
Aha - gaśnica już przedawniona zapewne bo jeszcze oryginalna
swoją drogą - e34 m5 3,8 to niezły zapier........dalacz
Pozdro
_________________ Chcesz mieć coś zrobione dobrze ? To zrób to sam - tylko Tobie zależy na tym, żeby zrobić to dobrze.
Ostatnio zmieniony przez Pawel735 2007-06-03, 20:47, w caoci zmieniany 3 razy
moze po prostu chca miec takie auta. na gazie zaoszczedza polowe funduszy
klapki od wlewu gazu sprytnie schowane
nie wiem dla mnie to jest katowanie silnika i przecież jak sie kupuje samochód z takim silnikiem to trzeba sie liczyć z tym że on będzie palił dużo
nie bedzie zadnego katowania jesli mieszanka bedzie w sam raz- nie za uboga i nie za bogata- do tego czesta wymiana filtra powietrza i bedzie spoko na dluuuugo. katowania to jazdy z piskiem itp. solidnie zrobiona instalka nie jest zla.
moze po prostu chca miec takie auta. na gazie zaoszczedza polowe funduszy
klapki od wlewu gazu sprytnie schowane
nie wiem dla mnie to jest katowanie silnika i przecież jak sie kupuje samochód z takim silnikiem to trzeba sie liczyć z tym że on będzie palił dużo
nie bedzie zadnego katowania jesli mieszanka bedzie w sam raz- nie za uboga i nie za bogata- do tego czesta wymiana filtra powietrza i bedzie spoko na dluuuugo. katowania to jazdy z piskiem itp. solidnie zrobiona instalka nie jest zla.
pozdro
producenci aut muszą mieć niepokolei w głowie, że produkują takie mocne auta zasilane beną, a nie gazem.
szczeze mowiac zastanawialem sie nad gazem ,jest mozliwosc zalozenia pelnego wtrysku w fazie cieklej ale to drogi interes,ja planuje to auto uzytkowac latem a na zime jakis ogor w dieslu (opal i heja) pozyjemy zobaczymy