Pomg: 4 razy Doczy: 21 Sie 2005 Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2007-06-04, 16:14
no nie powiem, mam ta broszurke na chacie i ceny zabijaja 13tys za komplet koł 21" ale w sumie:D odnosnie "zrob wrazenie na drodze"
mariusz szkocja [Usunity]
Wysany: 2007-06-04, 23:37
tak naprawde zadna rewelacja
taki przeglad kazy sobie sam zrobi w garazu i przy okzji pare browcow wypije .
kto bedzie placil za dolanie czystej wody do spryskiwacza albo do ukladu chlodzenia . wiem bo sam pracowalem w serwisie plyn do szafki a kientowi ludwik od sprzataczki i woda
taki przeglad kazy sobie sam zrobi w garazu i przy okzji pare browcow wypije .
kto bedzie placil za dolanie czystej wody do spryskiwacza albo do ukladu chlodzenia . wiem bo sam pracowalem w serwisie plyn do szafki a kientowi ludwik od sprzataczki i woda
ciekawe czego sie jeszcze dowiedza forumowicze ? szczycisz sie z tego ? klocki hamulcowe tez podmienialiscie na stare zeby ktos sie zabil w drodze ?
i ktos taki klubowiczem chcial zostac.
zenada !
Hemp spokojnie, ja tez bym Ci mogl pare walkow opisac, co nie znaczy ze tak robilem. Jak sie gdzies pracuje, patrzy co sie dzieje dookola i kuma co nieco to nie da sie niektorych rzeczy nie widziec.
Nie rozwalajcie nastepnego tematu ok?
Hemp spokojnie, ja tez bym Ci mogl pare walkow opisac, co nie znaczy ze tak robilem. Jak sie gdzies pracuje, patrzy co sie dzieje dookola i kuma co nieco to nie da sie niektorych rzeczy nie widziec.
to menell hemp udostepnil mu konto
to ze pisze z kompa Menela(czasami) to nie znaczy ze to on !