Wysłany: 2007-06-05, 19:23 MOJE SPOTKANIE Z ..... F1
W niedzielę byłam na pokazach bolidu F1 Renault. Zaprezentowano też nowe modele samochodów. Kilka zdjęć, które udało mi się zrobić.
Kaskader wysiadł z samochodu, stoi obok a samochód kręcił "bączki"
Dziewczyna za kierownicą
Heikki Kovalainnen pozdrawia widzów
Ryk maszyny robił większe wrażenie niż prędkość bolidu, chociaż ta wynosiła podobno ponad 200 km/godz. Przyspiesza do 160 km/godz. w trzy sekundy. Z pola widzenia znikał błyskawicznie lecz charakterystyczny dzwięk na długo pozostawał w uszach.
_________________ Nothing else matters!
Ostatnio zmieniony przez BM 6 2007-06-05, 20:05, w całości zmieniany 6 razy
....Normalnie zazdrość mnie "zżera"..........No trochę przesadzam , ale włąsnie chciałbym "na żywo" usłyszec taki silnik , wrazenia "by TV" to jak słuchanie muzyki przez dziurkę od klucza .....................Pozdrawiam - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Bylem w Anglii w tamtym roku na pokazach samolotowych RedBulla ale z powodu duzych wiatrow impreze odwolali. Jedna z atrajcji byl pokaz bolida. Wkurzylem sie bo go nie widzialem, goscio mi powiedzial w aucie w drodze powrotnej z imprezy. "widziales bolida? fajny byl co...?"
To znalalazlem przez przypadek
Center też byłem w Bawarii obejrzeć auto Kubicy - miałem nawet robić oddzielny temat... szkoda, że auto bez silnika, i nie mogłeem nikogo w salonie popytać o jakieś szczegóły techniczne...
pare razy widziałem tego typu pojazdy (na targach czy przy okazji jakichś wyścigów) - ale ten wydał mi się strasznie mały koła też nie porazają wielkością... felgi jakieś takie, żadne - przy moich RS-ach wyglądają jakby je robił jakiś wiejski kowal...
i przęświt w tym aucie, jest większy niż w moim e30
fajne są tylko te karbonowe elementy zawieszenia
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...