Pomg: 4 razy Doczy: 29 Lis 2006 Skd: kruszwica/poznań
Wysany: 2007-06-12, 16:38 Gdzie jest trojkat w E30 coupe??
Witam wszystkich Mam troche głupie pytanie , gdzie fabrycznie umieszczony jest trójkat ostrzegawczy w E30 coupe?? Bo nigdzie mi nie pasuje a sie wala po bagazniku. W szukajce nic nie wynalazłem. pzdr
w moim IS tak jak z e30 z aku w komorze silnika trojkat jest w tym czarnym pojemniku na drobiazgi po prawej stronie a masz podelko na trojkat czy poprostu lezy luzem ??
Wysany: 2007-06-12, 18:58
No własnie jest luzem, a tej skrzynki na drobiazgi tez nie mam, chyba poprzedni własciciel nie mogł sie z nimi rozstac... Ale on w tej skrzynce jest wzdłuz czy na stojaco bo na długosc to sie chyba nie miesci. Kurde musze sobie załtwic ta skrzynke A moze ma ktos fotke jak to wyglada. Chodzi o taka co aku jest pod macha. pzdr
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-06-12, 19:02
Menel napisa/a:
po prawej stronie w bagazniku powinien byc pojemnik w ktorym jest miejsce na trojkat ,apteczke itd. nad akumulatorem ( tak jest w e30 325) .
tym bardziej jest taki schowek w 4-cylindrówka- zresztą o wiele bardziej poręczny niż w 325 (Jacek a ja nie mam bo nigdzie nie moge tego dorwać - w normalnych pieniądzach)
taki jakiego Ty potrzebujesz znajdziesz na każdym szrocie BMW, bo to miało prawie każde auto z akumulatorem z przodu auta...
nie mogę znaleźć zdjęcia na żadnej aukcji...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
poszukaj sobie na allegro takiej skrzynki jak bedziesz ja mial to zalatw sobie nowy trojkat i bedzie jak w orgilale ,w jednej z przegrodek jest miejsce na trojkat ktory znajduje sie w plastikowym pudelku wcisniesz go na swoje miejsce i bedzie
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-06-12, 19:28
na allegro czasami widuje takie pojemniki ( cena okolo 40-50zl), trojkat lezy w tym pojemniku wzdluz, kolo niego jest apteczka , dalej sa przegrody na rozne kosmetyki samochodowe ( tak sadze ).
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-06-12, 19:38
na Allegro o dziwo nie mogłem nic znaleźć... Jacek taki zwykły schowek do wersji z akumulatorem z przodu auta, można wyrwać spokojnie za pół litra i to kiepskiej wódki...
może w tym temacie o wyposażeniu e30 będzie jego zdjęcie -mnie się nie chce szukać:
http://forum.beemka-klub....?t=8767&start=0
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Wysany: 2007-06-12, 20:42
No tez nic w necie nie znalazłem... W takim razie poszukam czegos na szrocie, ale bede jeszcze wdzieczny za fotki tego ustrojstwa . Napewno ktos ma orginał w bagazniku to ma okazje sie pochwalic pzdr
Jeszcze jest jedna kwestia czy wąska czy szeroka lampa, to co na zdjęciu to szeroka.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30