sliczna !
powinienes kolo auta postawic wieeeelkie pudlo zeby wygladalo ze Twoja Beemka zostala dopiero co wyjeta z niego do zdjecia.
Pozwolcie ze dam cos dyskusyjnego na rozna:
a jakby tak zrobic do nie BlueHella??
zamiast odblask na czarno to na niebiesko z palety koloru nadwozia plus to samo z krzyzami. Pokrywe silnika tez bym pomalowal na niebiesko a napis BMW MPOWER wypolerowal-mysle ze efekt bylby super!
Pozdro i gratuluje!
_________________ SPRZEDAM! E36 328i anglik-tanio
Azev A 4x100 16" i 17"na sztuki
Skrzynia 6-tka z M3 3.2
Automat z E36 328i Coupe
Jak słysze M5 E 34 to odrazu przypomina mi sie M5 e34 FILONA z Otwocka.To dopiero była sztunia.Ale ta też jest ok.M5 to M5.Troche te felgi w niebieski kolor i te szare progi troche dziwnie ale ogólnie jest ok.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Tak tak.Ta ładnie nafaszerowana mocą była.Filona M5 rzadziła w Toruniu chyba w 2004 albo 2005.Slalomy i te sprawy.Ogólnie to ładne autka.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Śliczne M5 bardzo mi się podoba kolor jest fajny i cała reszta też naprawde ładne tylko pogratulować
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
wklejam fotki wnetrza tak jak prosiliscie,dzieki za opinie aczkolwiek ja w pierwszej kolejnosci zadbam o stan tech. swiece juz zmienione pora na filtry oleje itp., pozatym chce ja sprawdzic u POSLUSZNEGO na kompie czy wszystko oki,nieukrywam ze troche sie zadluzylem na to autko ale to prezent na moje 30 ur(jak nie teraz to kiedy)pozatym bede informowal na biezaco co i jak pozdrawiam wszystkich !!!