SI, si Gasper
tyle, żeby było zdatne do "obrópki" na kompie...
ps. nie będę w Zielonej w weekend. dopieo we wtorek.
jak będziesz, to zapraszam z tomcat-em944 do Żar... chyba w sobotę...? czyli jutro.
Dzisiaj byłem w ZG i się spotkałem z Tomkiem Nie wiem czy jutro mi się uda podskoczyć do Żar... Najwyżej następnym razem się spotkamy.
A co do lepszego zdjęcia - były niedawno takie znaczki na ebay do kupienia i cholera już nie ma żadnej aukcji Jak tylko zauważę to skopiuję zdjęcie w lepszej jakości.
A bylo w ogole cos takiego jak "ori napis e30"? To co wkleil urbi to na bank samoroba (literka z ety i cyferki np z 530 lub 730). To tak jak np ze wspolczesnym E90 - w prospektach jest tylko mowa o nowej serii 3, a oznaczenie jest uzywane tylko w serwisie itp. Fabryka nie stosuje nazw kodowych (Exx) na samochodach z tego co wiem, i dlatego wydaje mi sie ze czegos takiego oficjalnie nigdy nie bylo.
Ja wiem ze tego nie bylo, i nie przecze ze to fajnie wyglada. Pisze tylko ze Bizon szuka czegos co nigdy nie istnialo, a chlopaki mimo tego wklejaja fotki niby oryginalu Wyglada to naprawde ok, ale to tylko inwencja wlascicieli, bo cos takiego z fabryki nigdy nie wyszlo, wiec poszukiwanie oryginalu nie ma sensu.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Ja wiem ze tego nie bylo, i nie przecze ze to fajnie wyglada. Pisze tylko ze Bizon szuka czegos co nigdy nie istnialo, a chlopaki mimo tego wklejaja fotki niby oryginalu Wyglada to naprawde ok, ale to tylko inwencja wlascicieli, bo cos takiego z fabryki nigdy nie wyszlo, wiec poszukiwanie oryginalu nie ma sensu.
ja to wiem Bruner ale coś takiego widziałem w "germańcach" i zajefajnie wyglądało
... a najleprze jest to, że koncern BMW nie może nic zrobić jak taki napis sobie zrobię...
ps. apropo's czcionki, to jest to CZCIONKA opracowana przez BMW i nigdzie takiej oficjalnie (czyli takiej , która pasuje do "30") nie znajdziecie jak proponuje Menel i Grucha Jr...
Menel napisa/a:
Grucha Jr napisał/a:
Na Okęciu w Realu jest cały alfabet samoprzylepnych literek, więc można sobie ułożyć co sie chce...