BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
[E36] Johnny ->> 318i sedan
Autor Wiadomo
Johnny 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 03 Lip 2007
Skd: Kłodzko/Wrocław
Wysany: 2007-07-03, 18:12   [E36] Johnny ->> 318i sedan

Witam wszystkich!
Jestem nowy na tym forum i przedstawiam moją furkę :) Mam ją od 2 lat i parę rzeczy do niej dokupiłem. Ogólnie to jeszcze mnóstwo pomysłów mi chodzi po głowie(nowe lampy na przód z ringami i xenonem, lampy klar na tył, obszycie skórą podłokietnika, ciemne szyby, M-pakiet) ale biorąc pod uwagę słabość silnika, raczej poczekam aż skończę studia i będzie mnie stać na moje marzenie czyli e39 525i lub wiecej :) Do tej pory od momentu zakupu, ponaprawiałem troszkę silnik i zawieszenie, dokupiłem skórę, wstawiłem ringi a ostatnio kupiłem 17-calowe felgi od e46, do których jeszcze muszę doczepić dekielki BMW. Jeśli chodzi o wyposażenie to mam tak: ABS, wspomaganie, jedna poducha, szyberdach, elektryczne szyby przód, elektryczne lusterka, podłokietniki, skóra.

Oto parę fotek:

Ostatnio zmieniony przez Johnny 2007-07-03, 18:14, w caoci zmieniany 1 raz  

piotr323 

Doczy: 14 Cze 2005
Skd: Wrocław
Wysany: 2007-07-03, 20:02   

fajna beemka :jupi: witam kolegę w końcu mogę komuś dokopać :tak:

"lans przede wszystkim" oto motto na dziś,
nie kumam ludzi co pakują do dupowoza kasę zamiast wywalić to coś ( w podpisie nie ma, ale to M40 :help: ) spod maski i wstawić coś dobrego,
jak dla mnie najpierw beemka ma jeździć a później wygladać ;/

pozdro z podwórka

LUCAS_M3 
Miłośnik znaczka///M

Doczy: 04 Sty 2007
Skd: Lublin
Wysany: 2007-07-03, 20:21   

Powiem tak fura ok, kolorek, felgi spoko ale moim zdaniem szkoda kasy bo jednak silnik to padaczka. Miałem kiedyś M40 318i w sedanie nawet kolor ten sam :mg: i z własnego doświadczenia wiem że to nie jedzie. :oops: Jeżeli auto jest zadbane to może pomyśl o jakimś swapiku na przynajmniej M50B20
Ale może nie każdy potrzebuje rakiety :twisted:
Moja była [/b] :arrow: http://forum.beemka-klub....p=245128#245128

I aktualna [/b] :arrow: http://beemka-klub.pl/for...hlight=lucas_m3
Ostatnio zmieniony przez LUCAS_M3 2007-07-03, 20:24, w caoci zmieniany 2 razy  

Byq 
E36 323i 2.5L

Doczy: 06 Lut 2006
Skd: Wrocław/Złocieniec
Wysany: 2007-07-03, 20:59   

Hmmmm.....
Osobiście skóry nie lubie i specjalnie nie pakowałbym jej do auta, ale są gusta i gusteczka...
lampy - totalna padaczka, jedyne akceptowalne to z białym kierunkiem
Jedynie fele jakoś dają radę, tylko 17 cali w 1.8m40, to chyba trzeba pchać z pod świateł

Generalnie nie pakowałbym kasy w auto mając w aucie 1.8, co zresztą zrobiłem z E30, a dozbierał kasy i kupił coś z konkretnym silniczkiem.

Jeszcze raz wspomnę o lampach z tyłu, kiczowato to wygląda, a dwa nic przez nie nei widać, co zresztą pewnog razu miałem okazję doświadczyć :|
Cienki furak, no ale coś robisz żeby lans na mieście był......
Ostatnio zmieniony przez Byq 2007-07-03, 21:01, w caoci zmieniany 1 raz  

Kosa 

Doczy: 01 Mar 2005
Skd: DDZ
Wysany: 2007-07-03, 23:30   

Z daleka to nawet ciekawie wygląda, ale jak sie spojrzy bliżej to lampy wyglądają jak pomalowane farba olejna (może i tak są zrobione), światła z ringami tez mi nie podpadły, albo dozbierać i kupić porządne albo zamiast ringów zalać na wachy, no i ten podłokietnik ......

no ale życzę sukcesów w dążeniu do wytyczonego celu, bo jeszcze troszkę brakuje:

http://moto.allegro.pl/it...lne_tuning.html

maciekab 

Doczy: 11 Maj 2007
Skd: Kraków
Wysany: 2007-07-04, 01:24   

fajna Bunia tylko felga z rantami by sie przydala i bedzie kozak :spoko:
pozdro

Johnny 

Wysany: 2007-07-04, 10:02   

piotr323, Byq, Kosa, hahahaha nie ma jak ekipa maxbimbera :D Wam to by sie nie podobało nawet jakbym jeździł nową M6-tką :D tez byscie mowili, że to tylko lans itd :D Wobec tego Wasze opinie są dla mnie nic nie warte. Aaaha i kiedyś miło by było porozmawiać z tym od kogo dostałem bana na Waszym forum ZA NIC :D

Byq napisa/a:
Osobiście skóry nie lubie i specjalnie nie pakowałbym jej do auta, ale są gusta i gusteczka...

nie lubisz bo jej nie masz :D

Byq napisa/a:
Jedynie fele jakoś dają radę, tylko 17 cali w 1.8m40, to chyba trzeba pchać z pod świateł

pchać to trzeba było Twoją piękną białą 316.

Kosa napisa/a:
albo dozbierać i kupić porządne

sory, ze stypendium mi nie starczyło. Normalnie to studenci mają mnóstwo kasy ale akurat nie ja. Te nędzne 300 zł co dostaje co miesiac niestety starczylo tylko na fele i skóre. Wiem, że to siara dla każdego studenta jeździć beemką bez nowych lamp.

Ogólnie to polewkę straszną z Was mam :D i macie u mnie ignora :D
Ostatnio zmieniony przez Johnny 2007-07-04, 10:03, w caoci zmieniany 1 raz  

Kosa 

Wysany: 2007-07-04, 10:36   

nie wiem o co kaman, każdy wyraził swoje zdanie, ale jak zes sie tak oburzyl,widocznie coś cie w oczy kole

odpuść kilka razy telepizze i lampki będziesz miał, a to ze dałeś mi ignora to prawie doprowadziło mnie do lez KRECIKU , nie jezdzi to musi wyglaadc chociaz :D , polewke mam z ciebie jak nigdy kulturysto

co do M6 to lampy, też byś olejna zamalowal ? moge podac ci jeszcze kilka adresow forow bmw, zebys mogl sie bardziej podudowac hahahahahahahaha
Ostatnio zmieniony przez Kosa 2007-07-04, 20:20, w caoci zmieniany 1 raz  

LUCAS_M3 
Miłośnik znaczka///M

Doczy: 04 Sty 2007
Skd: Lublin
Wysany: 2007-07-04, 13:28   

Kolego wystawiłeś auto na publicznym forum chyba z myślą o szczerej ocenie ludzi którzy się trochę na tym znają. Także nie strzelaj focha tylko weź się do roboty i rób to co oni Ci mówią bo napewno źle dla Ciebie nie chcą... Wiem z własnego doświadczenia że pchanie kasy w 1.8 to strata kasy też tak zrobiłem auto wyszło mnie grubo ponad 20 tys a sprzedałem je za 13 tys. Lepiej wyglądało niż jechało.
Troche pokory
Moja była [/b] :arrow: http://forum.beemka-klub....p=245128#245128

I aktualna [/b] :arrow: http://beemka-klub.pl/for...hlight=lucas_m3
Ostatnio zmieniony przez LUCAS_M3 2007-07-04, 13:30, w caoci zmieniany 1 raz  

Byq 
E36 323i 2.5L

Doczy: 06 Lut 2006
Skd: Wrocław/Złocieniec
Wysany: 2007-07-04, 21:20   

Hmmm....
Nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi, poddałeś auto ocenie i ją otrzymałeś.

Część ludzi poprostu nie przepada za skórą, ale być może za trudno Ci to zrozumieć.
A jeśli chodzi o "moją 316" to za bardzo nie kumam, bo nigdy takowej nie miałem, ale może o czymś nie wiem....
Miałem za to E30 318m10, która z powodzeniem robiła e36 1.8m40 :)

Auto masz poprostu bardzo średnie i nie potrafisz tego przyjąć na klatę, ale nie o tym ma tu być mowa.
Oczywiście nie zawsze jest kasa żeby kupić drugie auto, lub upiększyć tak jak się chce.
Jednak wkładasz kasę w auto bez przyszłości, bo tym nie pojeździsz, a tak jak napisał LUKAS, można włożyć w auto kupę siana, tylko żeby jeszcze tym można było pośmigać.

A farbę z lamp zmyj, bo tak jak pisał Kosa nie dość że wygląda jak pociągnięte olejną to praktycznie nie widać kierunków i mimo że niektórym może się to podobać to dla mnie jest to zwykłe kiczowate wozidełko.

Pooglądaj autka na forum to szybko znajdziesz ładne e36 1.8 i może zrozumiesz o co mi chodzi.
Ostatnio zmieniony przez Byq 2007-07-04, 21:22, w caoci zmieniany 2 razy  

Rafaellllo 

Doczy: 13 Lut 2007
Skd: Kraków
Wysany: 2007-07-05, 19:26   

Dla mnie wystarczy tylko zmienić:
-lampy tylnie z białym kierunek
-podłokietnik obszyj skóra
-gleba

Wtedy to będzie MEGA :mg: :mg:

morgoth 
BMW zawsze w sercu

Doczy: 12 Sty 2007
Skd: Bełchatów / Wrocław
Wysany: 2007-07-06, 20:42   

Zauważyłem, że kilka osób bardzo "skrytykowało" to autko. Zupełnie nie wiem czemu. Ja pokazałem swoje E30 M40B16 i takiego łomotu nikt mi nie sprawił, a wygląda zupełnie cywilnie. Rafaellllo ładnie pokazał, że wcale nie trzeba najeżdżać na kogoś tylko dlatego, że ma gorszy silnik albo ma troszkę inny gust. Przecież w tym temacie oceniamy tylko wygląd furki, a nie to czego nie widać.

Poza tym skóra w tym samochodzie jest spoko, bardzo wygodnie się siedzi. Trzeba tylko obszyć podłokietnik, ale wiem, że Johnny ma to w planie. Lampy tylne wyglądają bardzo fajnie, a kierunek słabo widać tylko jak słońce ostro świeci. Przednie lampy wyglądają ładnie, a już niedługo pewnie będzie xenon (racja Janusz?), ale pewnie też zaraz po swojemu niektórzy "skrytykują" ten pomysł.

To autko jest ładne i o to w tym chodzi, a nie jaki ma silnik. Jeśli kogoś nie stać na 325, to nie znaczy, że jest gorszy albo coś. Ale jak to ktoś wyżej napisał: "Są gusta i guściki...", a jak wiadomo o tym się nie dyskutuje.

marta 

Doczya: 16 Sty 2007
Skd: Augustów
Wysany: 2007-07-06, 22:54   

Przede wszystkim gleba i wydech, fajnie by wygladal M-pakiet (a do orginalnego zderzaka fajnie wygladalaby jakas dokladeczka) i lusterka w kolor. Felgi sa bardzo ladne jednak na szerszym rancie ladniej wygladaja. Tylne lampy hmmm... kwestia gustu PO MOJEMU sa lepsze niz lexusy. Jesli chodzi o wnetrze to skorki ladnie sie prezentuja. Fajnie tez by wygladala kiera trojramienna( bo male sportowe nie za fajnie wygladaja w sedanach).
Troszke pracy jeszcze jest, ale to tylko moje skromne zdanie...

P.S. Takie wysmiewanie auta za mala moc jest smieszne. Myslalam ze milosnicy BMW trzymaja sie razem a nie jada po kims za to ze ma maly silnik czy "kiczowate wozidlo". Radocha ze ktos moze po kims pojechac tez jest zenujaca.
Kazdy ma swoja indywidualny gust, pasje i realizuje ja jak chce, a ze wkada pieniadze w "cos co nie jezdzi" to to moze jest wlanie milosc do auta i chec, zeby je dopieszczac. Zastanawialiscie sie nad tym?!

Pozdrawiam :papa:

Darek735 

Doczy: 07 Lip 2007
Skd: Bolesławiec
Wysany: 2007-07-07, 09:02   

Ogólnie auto do dopracowania , lampy tylne do wymiany a przynajmniej nalezałoby
je potraktowac rozpuszczalnikiem zeby wrociły do serii , bo wydaje mi się ze
uskuteczniasz styl jazdy "126p" czyli nikt jadący za Toba nie ma pojecia
w którą stronę skręcisz :wink:

Skóra we wnętrzu pomysł jak najbardziej trafiony , tylko zrób ten podłokietnik żeby
juz był komplet bo w tej chwili to nie bardzo wygląda :]

Felgi moim zdaniem raczej kiepsko wybrałes , poza tym ze to 17tki to wzór nie
najwyższych lotów , tak z ciekawosci zapytam ile za nie zapłaciłes ?

Co do samego silnika to cóż przedmówcy maja troche racji inwestycja sprowadzi się
do tego że za jakis czas będziesz te wszystkie elementy demontował bo za sama
E36 z M40 wezmiesz marną kase a szkoda oddawac beemki + skóry , felg itp za 7tys.

Johnny napisa/a:
sory, ze stypendium mi nie starczyło. Normalnie to studenci mają mnóstwo kasy ale akurat nie ja. Te nędzne 300 zł co dostaje co miesiac niestety starczylo tylko na fele i skóre. Wiem, że to siara dla każdego studenta jeździć beemką bez nowych lamp.

.... heh a tutaj to pojechales po bandzie .... yyy to chwalisz sie czy żalisz , skoro brak
kasy to idz do pracy a nie marudzisz ze masz tylko 300zł , jak ja studiowałem to
bujałem się beretem 126p ale nie tłumaczyłem niewidzialnych kierunków w moim
aucie tym ze jestem studentem i rodzice mi za mało kasy daja czy też stypendium jest
za niskie zeby sobie kupic np dużego fiaciora :beer:

Ogólnie popraw te elementy o których pisali przedmówcy a autko będzie fajnie wyglądało pozdrawiam :spoko:

morgoth 
BMW zawsze w sercu

Wysany: 2007-07-07, 09:18   

Darek735 napisa/a:

Darek735, nie rób scen. Może na tych fotkach te felgi wyglądają średnio, ale na żywo jest kozak. Bardzo ładnie komponują się z E36.

Kosa 

Wysany: 2007-07-07, 13:44   

po pierwsze nie kazde auto trzeba chwalic, a ci krytykci mieli okazje jechaz za tym pojazdem i wierzcie mi lub nie ale do ostatniej chwili nie wiadomo gdzie skreci, malowanie nie wiadomo czym byle byloby czarne i to w tki jeszcze przesadzony sposob to lekkie druciarstwo

a jak bedzie chcial te xenony to co , wstawi zarowki 200W ;) bo powie ze ze stypendium go nie stac na cos lepszego? jak cos juz robic to moze poczekac troche dluzej odlozyc troche i kupic, jak nbedzie chcial ciemne lampy z przodu to tez pomaluje ?

jedno fotk juz wskazuje jaki to typ uzytkownika - mam BMW zrobcie mi zdjecie to zamieszcze na fotce :D

co do skor, to janusz cos przekrecil, Byq nie to ze nie lubi bo nie ma, tylko zdaje mie sie ze nia bo nie lubi ? z reszta skora bez klimy to troche kiepsko bedzie, sam sie o tym przekonalem i sprzedalem swoja i nie zaluje.

co do silnika to tez mam M40B18 i wiem ze nie ma co inwestowac felga lekka gleba i starczy, ale po co az 17 i to takie ? sa ladniejsze 16 a nawet 15

morgoth nie widze u Ciebie olejnej na swiatlach i moze dlatego nie bylo takiej krytyki a Touring Twoj ladny jest

jak ktos nie jest przygotowany na kytyke niech nie zamieszcza tu zdjec i juz

Darek735 

Doczy: 07 Lip 2007
Skd: Bolesławiec
Wysany: 2007-07-09, 08:15   

morgoth napisa/a:
Darek735 napisa/a:

Darek735, nie rób scen. Może na tych fotkach te felgi wyglądają średnio, ale na żywo jest kozak. Bardzo ładnie komponują się z E36.

... przepraszam ze zrobiłem scenę :cry:

Sory ale moim zdaniem te felgi sa kiepskie i nie komponuja sie z e36 i zdjecia raczej
nie zniekształcają obrazu rzeczywistosci bo czy to na zywo czy na fotkach te felgi
zwyczajnie mi sie nie podobają :|
Chyba ideą tego działu jest prezentowanie auta i komentarze forumowiczów na temat
tego co im sie podoba a co nie i jesli to nazywasz "robieniem scen" to rzeczywiscie
taką scenę uczyniłem .... przepraszam :oops:

Kosa 

Wysany: 2007-07-09, 08:29   

nie zrobiłeś żadnej sceny, wyraziłeś swoje zdanie i tyle, na tym to polega a jeżeli ktoś uważa inaczej to jego problem

po co pokazywać auto jak nie jest się przygotowanym na krytykę ?

morgoth 
BMW zawsze w sercu

Wysany: 2007-07-09, 11:28   

Kosa napisa/a:
po co pokazywać auto jak nie jest się przygotowanym na krytykę ?

Jest krytyka i jest 'krytyka'. Więc nie wyskakuj z takimi tekstami, bo kilka komentarzy to nie była żadna krytyka tylko jechanie po właścicielu. Przynajmniej takie odniosłem wrażenie.

Darek735 napisa/a:
... przepraszam ze zrobiłem scenę

Może ja mam jakieś dziwne poczucie humoru, ale to był żart. Wybaczcie jeśli ktoś się poczuł urażony.

Darek735 napisa/a:
Sory ale moim zdaniem te felgi sa kiepskie i nie komponuja sie z e36 i zdjecia raczej nie zniekształcają obrazu rzeczywistosci bo czy to na zywo czy na fotkach te felgi zwyczajnie mi sie nie podobają

Tobie mogą się nie podobać, masz takie prawo. Każdy ma inny gust i tyle. Szczerze mówiąc sam mu doradzałem kupienie tych felg, tym bardziej że były w bardzo dobrej cenie. Mi się one podobają, Januszowi też i jeszcze kilku kumplom, więc jest fajnie :)

PS. A co najważniejsze samochód nie jest zrobiony w stylu "agrotjunink". I o to w tym chodzi.

Johnny 

Wysany: 2007-07-09, 17:57   

Darek735 napisa/a:
.... heh a tutaj to pojechales po bandzie .... yyy to chwalisz sie czy żalisz ,

to była ironia. Miała oznaczać mniej więcej tyle, że równie dobrze mogę "poczekać, dozbierać trochę i kupić nową 7kę". Chociaż jak znam tych trzech którzy się tak rzucili z "konstruktywną" krytyką to wtedy by się burzyli ze felgi 19tki w nowej 7 to lans :D

Niedługo wrzucę nowe foty już na umytych felach i z dekielkami :D

Kosa napisa/a:
a jak bedzie chcial te xenony to co , wstawi zarowki 200W ;) bo powie ze ze stypendium go nie stac na cos lepszego?

to co napisałem wyżej - ironia - trudne słowo.

Kosa napisa/a:
jedno fotk juz wskazuje jaki to typ uzytkownika - mam BMW zrobcie mi zdjecie to zamieszcze na fotce :D

hahahaha bo Ty to nie masz żadnych zdjęć ze swoim bmw tak?

Kosa napisa/a:
po co az 17 i to takie ? sa ladniejsze 16 a nawet 15

dlatego, że przy wyglądzie felg "rozmiar ma znaczenie". Wyobraź sobie np. 18tki znanego nam obu kolegi Brodera - w rozmiarze 15 cali. Chyba nie bylyby szczególnie efektowne :) http://www.polskajazda.pl/Samochody/BMW/3/5462

Kosa napisa/a:
jak ktos nie jest przygotowany na krytyke niech nie zamieszcza tu zdjec i juz

Jestem oczywiście przygotowany na krytykę, ale krytykę konstruktywną a nie lawinową wynikającą z tego, że już nie jestem w waszym klubie i waszych prywatnych fochów, amimozji i urazów :D

Kosa 

Wysany: 2007-07-09, 19:44   

nie wytrzymales i zdjalaes mi ignora, ciekawosc cie zzarla ?

Johnny napisa/a:
jak bedzie chcial te xenony to co , wstawi zarowki 200W ;) bo powie ze ze stypendium go nie stac na cos lepszego?

to co napisałem wyżej - ironia - trudne słowo.

nie widze tam ironii, wywnioskowalem to z twoich poprzednich postow

Johnny napisa/a:
Kosa napisał/a:

hahahaha bo Ty to nie masz żadnych zdjęć ze swoim bmw tak?

na pewno nie mam wiszac lokicem na dzwiach, to po cholere sie zamalowales ?

Johnny napisa/a:
Kosa napisał/a:
po co az 17 i to takie ? sa ladniejsze 16 a nawet 15

dlatego, że przy wyglądzie felg "rozmiar ma znaczenie". ....

kobieta Ci to pewnie mowila.. buhehe,

Johnny napisa/a:
Kosa napisał/a:
jak ktos nie jest przygotowany na krytyke niech nie zamieszcza tu zdjec i juz

Jestem oczywiście przygotowany na krytykę, ale krytykę konstruktywną a nie lawinową wynikającą z tego, że już nie jestem w waszym klubie i waszych prywatnych fochów, amimozji i urazów :D

nie jestes i powinienes dobrze wiedziec dlaczego, a nie krytyjuje twojego auta dlatego ze nie jestes w klubie (na szczesicie) tylko dlatego ze nie podoba mi sie twoje auto, i uwazam ze to co zrobiles z lampami to druciarstwo i stwarza zagrozenie w ruchu drogowym, swoja droga gdyby nie my i te slowa krytyki ten temat bylby juz na drugiej stronie, no ale coz umyj felgi moze to cos zmieni

Yakuzatti 

Doczy: 04 Pa 2006
Skd: Bytom/Katowice
Wysany: 2007-07-09, 20:02   

spokojnie Kosa, Johny, bez nerwow :)

Auto pelen cywil, z tym ze zalozylbym mniejszy profil na 17`. Beda naprawde lepiej wygladac!

Johnny 

Wysany: 2007-07-09, 20:22   

Kosa napisa/a:
nie wytrzymales i zdjalaes mi ignora, ciekawosc cie zzarla ?

nie wytrzymalem. czesto tak mam, że jak jest okazja się pośmiać to nie wytrzymuje.

Kosa napisa/a:
na pewno nie mam wiszac lokicem na dzwiach, to po cholere sie zamalowales ?

bo miałem taki kaprys :D hahaha a Twoim zdaniem to najlepiej się ocenia ludzi po tym czy trzymają łokieć na drzwiach? W Twoim świecie jest tak, że każdy kto trzyma łokieć na drzwiach to uosobienie całego zła tego świata a każdy kto nie ten jest spoko? Prosty masz sposób myślenia :D

Cytat:
kobieta Ci to pewnie mowila.. buhehe,

czepiłeś się słów, które napisałem w cudzysłowiu i się cieszysz. A do tego co bylo dalej sie nie ustosunkowałeś, bo widocznie nic Ci mądrego do głowy w tym momencie nie przyszło. Aha, wiesz że jak ktoś coś pisze w cudzysłowie to znaczy - z przymrużeniem oka - a Ty najwyraźniej wziąłeś to na poważnie i myślisz, że Ci się udało coś zabawnego napisać.

Kosa napisa/a:
swoja droga gdyby nie my i te slowa krytyki ten temat bylby juz na drugiej stronie

Oh, oh jestem nieprawdopodobnie wdzięczny.

Kosa napisa/a:
uwazam ze to co zrobiles z lampami to druciarstwo

a ja uważam, że to co zrobiłeś wywalając skórę z auta to zamiana siekierki na kijek i jeszcze większe druciarstwo. Powiedziałem to tylko dlatego, żeby na moment zobaczyć jak to jest tam hen, hen na dole na Twoim poziomie wypowiedzi.

Yakuzatti napisa/a:
Auto pelen cywil, z tym ze zalozylbym mniejszy profil na 17`. Beda naprawde lepiej wygladac!

no i dokładnie o taką krytykę chyba chodzi w tym dziale :)
Yakuzatti, na następny sezon kupuje nowe opony więc na pewno wezmę pod uwagę niższy profil.

Kosa 

Wysany: 2007-07-09, 20:32   

oj Dżonu Dżonu, nomalnie mnie zatkolo i nie wiem co napisac wiec skoncze dyskusje z toba tym postem bo narta mi nie potrzebna, wiec baw sie dobrze w tym swoim swiatku i do zobaczenia na trasie, dla mnei zawsze bedziesz "miszczem" kompromitacji :brawo:
Ostatnio zmieniony przez Kosa 2007-07-09, 23:24, w caoci zmieniany 3 razy  

Johnny 

Wysany: 2007-07-09, 20:49   

Kosa napisa/a:
dla mnei zawsze bedziesz "miszczem" kompromitacji :brawo:

To jest ta konstruktywna krytyka, nie atakująca właściciela ocenianego auta? A nie jest napisane gdzieś w regulaminie forum, że nieładnie obrażać ludzi? Nie dość, że tak nie wypada człowiekowi, który choćby usiłuje aspirować do miana człowieka kulturalnego to jeszcze na dodatek to bardzo, bardzo nieładnie.
Troszkę nie w porę sie zjarzyłeś i wyciąłeś to co napisałeś ale i tak w cytacie zostanie.
Ostatnio zmieniony przez Johnny 2007-07-09, 21:09, w caoci zmieniany 1 raz  

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: