Witam
Nadszedl czas, bym i Ja umiescil Moja Bete na forum
ok miesiac temu kupilem bmw e36 2.0 (150km) 320i 96r abs, pelna elektryka, itd. Jako ze wczesniej bylem mocno zwiazany z Honda (Honda Trojmiasto) od dluzszego czasu menczyl Mnie temat BMW no i stalo sie
Samochod w chwili obecnej jest w pelni orginalnym stanie (zero tuningu).
Milo widziane opinie i komentarze, jako ze wczesniej nie miales stycznosci z BMW dopiero wchodze w temat jak ladnie "zrobic" moja trojeczke by przykowala uwage
W najblizszym czasie chce zrobic glebe, tylko nie wiem o ile obnizyc? I tu mam do Was prozbe byscie Mi podpowiedzieli zastanawiam sie tez nad wymiana przednich lamp na soczewkowe + instalacja xnenonow , usuniecie brewek i nowe alu na nastepny sezon (na obecnych alu beda oponki zimowe)
Pozdro
Ostatnio zmieniony przez Grzesio 2009-03-11, 14:23, w całości zmieniany 5 razy
Dobrze gadaja z tym obniżeniem.Lampy z tyłu faktycznie daj te czerwono biale bedzie o wiele lepiej.Grill z przodu dał bym ten nowszy już.Silnik ok.Srodek jak kto woli ale ja lubie jasną skóre i juz.Po za tym zajebiscie duży plus za to że przeszedłes z hondy na bmw.Tu ci się należa ogromne brava. p.s zauważyłem tam drewno albo cos podobnego na desce.Raus z tym.Musi być jednolita czarna.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Ostatnio zmieniony przez GERMAN BOY 2007-07-06, 08:51, w całości zmieniany 1 raz
Bawarka ładna tylko faktycznie trzeba ją troszkę obniżyć światła tylnie załuż takie jak mówią wszyscy a z przednimi masz rację zakładaj soczefkę i dawaj xenony fajnie autkow nocy wygląda i super swiecą Ja mam u siebie założone dlatego polecam
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
spoko autko troche kosmetyki i będzie ok
Na początek to lampy tył na te z m-pakietu
i nerka z chromu na czarny albo lepiej zmiana na nerki po lifcie
gleba, fele min 17 najlepiej z rantem
xenony spoko sprawa też mam u siebie i polecam
powoli bete bede doprowadzal do nalezytego stanu co do obnizenia to chyba bardziej by mi pasowalo 60/30 bo 80/50 to lekkie przegiecie (w hondzie mialem gwint 80/80 i ciezki temat byl po polskich drogach...) wiedz w tym miesiacu gleba, i lampy przednie, nastepny miesiac tylnie lampy i moze ksenony co do nerki to sie chwilowo wstrzymam chyba ze sie trafi okazja
Ogólnie prezentuje sie całkiem fajnie , Felgi pasuja w sam raz
Ten srodek troche razi niebieskiem kolorem po oczach , moze w przyszłosci
jakas skórka ?
Brewki moim zdaniem powinienes zostawic nie wygladaja zle
Pozdrawiam
Lampy tył tak jak koledzy piszą najlepiej z białym kierunkiem(cieżki temat ze zdobyciem) nastepnie dac glebe ,xenony i jakies felgi min 17 najlepiej z rantem.Nie musi miec M-Pakietu żeby wyglądała pieknie.
Lampy tył tak jak koledzy piszą najlepiej z białym kierunkiem(cieżki temat ze zdobyciem) nastepnie dac glebe ,xenony i jakies felgi min 17 najlepiej z rantem.Nie musi miec M-Pakietu żeby wyglądała pieknie.
Ciężki temat ze zdobyciem lamp z białymi kierunkami
Przeciesz tego jest na pęczki - 300 zł. za komplet na allegro i masz.
Wiem bo ostatnio dla kumpla kupowałem i jest tego w brud
Ciężki temat ze zdobyciem lamp z białymi kierunkami
Przeciesz tego jest na pęczki - 300 zł. za komplet na allegro i masz.
Wiem bo ostatnio dla kumpla kupowałem i jest tego w brud
To widocznie słabo wiesz bo z dostaniem oryginalntch tylnych lamp z białym kierunkiem do coupe jest ciężko.
Dla chcącego nic trudnego - nie jest to ori ale ori się nie kupi a napewno nie za takie pieniądze. Ale z własnego doświadczenia wiem że niczym się nie różnią.
na tylnie lampy tez przyjdzie pora narazie skupilem sie na glebie alu kupie po zimie z nowymi oponkami a obecne pujda na palenie gumy poza gleba zaczynam szukac jakiegos dobrego wydechu bo ten co mam obecnie nadaje sie na zlom i przynosi wstyd BMW! Pozdro
Ostatnio zmieniony przez Wacha 2007-08-26, 00:28, w całości zmieniany 1 raz
Dla chcącego nic trudnego - nie jest to ori ale ori się nie kupi a napewno nie za takie pieniądze. Ale z własnego doświadczenia wiem że niczym się nie różnią.
W takim razie widac że masz małe doświadczenie w tym temacie.Te z pierwszego linku są najbardziej podobne do ori natomiast pozostałe które wymieniłeś różnią sie i to bardzo.Jakosc ich wykonania jest kiepska a poza tym w miejscu gdzie jest kierunek wewnątrz lampy zamocowany jest żółty "czop" który strasznie szpeci lampe.
Co do tego Czopa jak to nazwałeś to masz racje te są kiepskie ale pozostałe są ok.
Ja dla kumpla kupiłem miesiąc temu te lampy z 3 linku i mówię szczerze że nie odbiegają od ori.
Co do doświadczenia to nie możesz tego podważać bo nic o tym nie wiesz, tym bardziej że ja doświadczenie mam i to jest przykład tego.
Dla porównania ja u siebie mam ori ze znaczkami BMW a kumpel ma te z trzeciego linku i naprawde różnicy nie widać.
Na górze są te z 3 linku a na dole moje ori-różnicy praktycznie nie widać, a jak nie widać to po co przepłacać-no chyba że tak bardzo chcesz to prosze
ladne coupe.srodek nie dla mnie.plany jak najbardziej w porzadku..a co do nowej nery,to tez sobie zmienilem i zaluje.nowa odswieza samochod ale starsza ma wiekszego agresora