BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
co myślicie o tym aucie??
Autor Wiadomo
RoboCop 
Morder...ator

Pomg: 17 razy
Doczy: 12 Maj 2005
Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-07-09, 15:31   co myślicie o tym aucie??

Mój młody ziomek napalił się, żeby kupic to auto (to drugi koniec kraju) -
jak to wyglada według Was?

http://moto.allegro.pl/it...erwisowane.html

Sobek 
german style

Pomg: 6 razy
Doczy: 17 Wrz 2005
Skd: PZL, Wernhout
Wysany: 2007-07-09, 15:37   

Auto wyglada na bardzo zadbane, naprawde prezentuje sie super...
ale wiadomo lepiej by bylo je obejrzec moze jest ktos z tych okolic to niech podjedzie i zerknie...

Szkoda ze ma taki ch.... szyberdach... :]

RoboCop 
Morder...ator

Wysany: 2007-07-09, 15:50   

szyberdach faktycznie porażka... rozmawiałem ze sprzedającym, ale auto zostało kupione, żeby zaraz sprzedać, więc jak zwykle chore gadki handlarzy... dziwna jest ta konsola środkowa, myslałem, że to było tylko w starszych rocznikach w wersji bez obrotomierza...
ale to akurat szczegół...

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2007-07-09, 16:02   

kolor nieciekawy, wersja silnikowa także, stan dość ciekawy, brak obrotomierza ;/ , wyglada jakby miała dystanse z przodu.....????? jakoś tak....ogólnie 316i jest warte zainteresowania, ale nie wiem, czy akurat to.....

RoboCop 
Morder...ator

Wysany: 2007-07-09, 16:06   

chłopak chce tą - wszystko mu odpowiada, tak jak jest... te koła też mnie zastanowiły ale handlarz mówi, że są wbite w TUVie, więc chyba spoko...
cholera, wybiłem mu z głowy e36 i teraz mam kłopot :lol:

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2007-07-09, 16:21   

powiedz mu, że napalanie się to najgorszy doradca przy kupnie auta, tym bardziej nieco wiekowego.....z drugiej strony niech też może nie szuka tyle co ja :wink:

trzeba zobaczyć kilka aut, zeby porównać.

[ Dodano: 2007-07-09, 17:21 ]
RoboCop napisa/a:
chłopak chce tą - wszystko mu odpowiada, tak jak jest... te koła też mnie zastanowiły ale handlarz mówi, że są wbite w TUVie, więc chyba spoko...
cholera, wybiłem mu z głowy e36 i teraz mam kłopot :lol:

co to znaczy, ze są wbite w TUVie?????

RoboCop 
Morder...ator

Wysany: 2007-07-09, 16:29   

w szwabowie jest zdajesie tak, ze jak kupisz auto i potem dokupujesz do auta nioryginalne alusy, to na to jest cała dokumentacja (widziałem to nieraz) - to samo się tyczy spoilera tylniego (takie coś nawet mam w domu, miomo ze spoiler jest HARTGE)...

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2007-07-09, 16:54   

milion rzeczy trzeba przy niej będzie zrobić i wcale nie wygląda na unikat

nie widzę, żeby było napisane, że bezwypadkowa, ale poproś, żeby Ci koleś podesłał zdjęcia spoin błotników w okolicy podszybia - jak nie były zdejmowne, to powinny być

mimo to - IMO za drogo

[ Dodano: 2007-07-09, 16:54 ]
oczywiście jak zwykle - najlepiej, żeby ją ktoś obejrzał

ogolny 
SEX AMBULANCE

Pomg: 8 razy
Doczy: 16 Sty 2006
Skd: KRA
Wysany: 2007-07-09, 19:14   

Lewy błotnik do roboty
http://www.p12.neostrada.pl/bmw/ ;/

MAJSU 

Pomg: 14 razy
Doczy: 14 Wrz 2006
Skd: Warszawa
Wysany: 2007-07-09, 19:47   

4,5 tyś spoooro jak za to... Dzisiał gadałem z typkiem na parkingu E30 4 drzwi granatowa, środek ten sam 2,0 gaz z przodu na błotkikach i masce źle lakier położony ale nie po jakimś mocnym dzownie, rdzy brak 240tyś przejechane i 3,5 tyś chciał...

J E L I T O 
na czarno

Doczy: 16 Wrz 2005
Skd: STALOWA WOLA
Wysany: 2007-07-09, 20:22   

Obok mojego auta stoi czasami śliczna e30 do sprzedania. Jest jeszcze na niemieckich blachach, jeździ nią jakaś dziewczyna rano z dzieckiem do przedszkola. Jest to zielony metalic kombi 324d, jak by ktoś chciał to zrobię fotki.

ZOBACZ TO 540i http://forum.beemka-klub.pl/viewtopic.php?t=23752

RoboCop 
Morder...ator

Wysany: 2007-07-09, 21:20   

J E L I T O napisa/a:
Jest to zielony metalic kombi 324d, jak by ktoś chciał to zrobię fotki.

Mój koleś to motocyklista, raczej diesel mu nie podejdzie... fatalnie jak okaże się, ze to auto to lipa, bo mam tam ponad 530km (w jedną stronę :( )
zauważyłem, że ma niezłą wgniotkę na prawym progu... a pod maską na wysokości przepływki coś wyowijane folią...
Ostatnio zmieniony przez RoboCop 2007-07-09, 21:56, w caoci zmieniany 1 raz  

center 

Doczy: 31 Lip 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2007-07-11, 12:39   

a nie moze CI ktos robo tego obejrzec i przekazesz mu ze to szrot i szczep?? :)

mgr inż. Jędrek ;)

RoboCop 
Morder...ator

Wysany: 2007-07-11, 13:00   

tamto odpadło.... byliśmy dziś oglądać, ale 325... opisze potem ten konkretny samochód, żeby się ktoś nie naciął...

[ Dodano: 2007-07-12, 09:12 ]
BYLIŚMY OGLĄDAĆ TO:
http://www.carland.pl/opi...6&lp=4&lb=4&l=1
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2699473

Arturek 

Doczy: 19 Maj 2007
Skd: Płock
Wysany: 2007-07-12, 09:20   Re: co myślicie o tym aucie??

RoboCop napisa/a:
Mój młody ziomek napalił się, żeby kupic to auto

napalił sie jak szczerbaty na suchary :lol: w dodatku na 316

ale widze ze ciągniesz ziomka w dobra strone na 325i .. bedzie sie na nie patrzył na nie jezdził :jupi:

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2007-07-12, 09:29   

RoboCop napisa/a:
tamto odpadło.... byliśmy dziś oglądać, ale 325... opisze potem ten konkretny samochód, żeby się ktoś nie naciął...

[ Dodano: 2007-07-12, 09:12 ]
BYLIŚMY OGLĄDAĆ TO:
http://www.carland.pl/opi...6&lp=4&lb=4&l=1
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2699473

i jak to 325?

RoboCop 
Morder...ator

Wysany: 2007-07-12, 12:13   

auto niezłe, fajny środek -cały M Pakiet w środku (sufit też)i na zewnątrz, alpina looki, cały układ wydechowy HARTGE -w niezłym stanie, pieknie brzmiał... nowy lakier...
ale...
auto całe malowane (nawet ładnie) i to pare miesięcy temu- niestety peka szpachla na masce na przednim nadkolu, zaczynają się pojawiać pęcherze na tylnim nadkolu, chłodnica oleju wygięta w banan po jakims uderzeniu... powycinane ranty w tylnich nadkolach, wilgoś w schowku a komputer silnika wyowijany jakimis foliami (pewnie go zalewało - co jest dziwne, bo auto przecież było niedawno malowane)... wszystkie drzwi zamykałem po trzy razy -a to wersja 4-door, powinny zamykać się na dotyk w porównaniu z moim coupe...
w czasie jazdy auto jakos kiepsko się prowadzi, nie było za bardzo gdzie go przetestować, możliwe, że to tylko kwestia, małego ciśnienia w przed oponach i za wysokiego profilu opon z tyłu, ale nie był to taki gokart jak mój...
no i ten silnik, zapalił ładnie i fajnie pracował na wolnych, jak zobaczyłem ta barany i wydechy od Hartge, to myślłałe, ze auto bedzie kręcić jak wściekłe, ale tu zonk, jedzie jak jakieś 2,0litry - moje 2,5l to wściekły zaperd... i to mój mimo, ze nie ma baranów kreci jak szlifiera...
nie jechaliśmy na stacje diagnostyczną - bo jak dla mnie w tym aucie było za dużo niewiadomych... jakby kosztowało ze 3,5 to możnaby ja wziąść na części, bo całe ospoilerowanie - komplet, fotele i tylnia kanapa z podłokietnikiem spoko, kiera, felgi, barany, tłumiki, czarny sufit, silnik mozliwe, ze nie był zły tylko ktoś nie dał rady przy przejsciu z kostki z wąskiej lampy na szeroką - nie wnikałem, bo szukamy czegoś innego...

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: