hejka z tego co pamietam ten rekin mial pozadna glebe wiesz jak jest zrobiona czy ciete sprezyny czy cos? Nawet na stronce http://e21.pl/ w dziale nasze bmw jest ten rekin Za ile go wyrwales?
najlepszy rocznik fajna baza, tylko nie zrob tego co z ta E30 M50 albo rob dobrze albo wcale bo nastepnemu klientowi Twojemu juz nie bede pomagal w doprowadzeniu auta do stanu uzywalnosci
jak możesz to napisz coś więcej o nim
szyber oryginalny może jakieś fotki wnętrza
_________________ Pozdr. Łukasz
Renault Espace 2.0dci '07
Peugeot Partner 1,9d '99
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86
brain69 - usunięty [Usunięty]
Wysłany: 2007-07-11, 21:08
Łukasz napisał/a:
jak blacah? jak kielichy z tyły? bardzo się sypie?
nawet nie jest tak źle z kielichami i blachą, bagażnik najbardziej koroduje no ale w tym wieku... i w tym modelu .... wybaczam
rom86 napisał/a:
hejka z tego co pamietam ten rekin mial pozadna glebe wiesz jak jest zrobiona czy ciete sprezyny czy cos? Nawet na stronce http://e21.pl/ w dziale nasze bmw jest ten rekin Za ile go wyrwales?
tak robili go moi kumple z chorzowa, wczesniej rekin był biały, sprężyny nie są cięte tylko niskie i podwójne z przodu, fajnie się prowadzi
cena promocyjna
puz napisał/a:
fajna baza, tylko nie zrob tego co z ta E30 M50 albo rob dobrze albo wcale bo nastepnemu klientowi Twojemu juz nie bede pomagal w doprowadzeniu auta do stanu uzywalnosci
nie będę mu nic złego robił, zresztą tak jak i m50 nie zrobiłem nic złego bo to nie ja ją składałem:) ja ją tylko remontowałem i zrobione jest to malinowo
yoshi napisał/a:
szyber oryginalny
a czy ja wiem... chyba nie... porobię fotki i pokażę to zobaczycie co i jak
Ostatnio zmieniony przez brain69 - usunięty 2007-08-22, 20:50, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Rafaellllo 2007-07-11, 23:11, w całości zmieniany 1 raz
brain69 - usunięty [Usunięty]
Wysłany: 2007-07-11, 23:18
hmm następna może będzie e9 albo e24 bo na 502 nie liczę na razie
na następnego grilla jeszcze nie wiem czym przyjadę, napewno nie e30 bo rozłożona jest
Hej to tanio kupiles chetnie sam bym takiego kupil A mam prozbe mogl bys zmierzyc wysokosc od podloza do nadkola przod i tyl? Jestem ciekaw o ile jest nizszy niz moj