BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Zamknity przez: nokerman
2007-07-11, 00:57
gdzie solidarność?
Autor Wiadomo
duchPW
[Usunity]

Wysany: 2007-07-11, 00:47   gdzie solidarność?

kurde Wasz ulubiony administrator (ten, którego prawie nikt nie zna osobiście, bo jest z nami od niedawna) jest obrażany, i nikt na to nie reaguje - chłopaczyna sam musi sobie radzić i walić ostrzeżenia, bo nikt się nie chce za nim wstawić, mimo, że tyle ważnych osób było w tym czasie na forum - nie sądzicie, że może mu być przykro? :lol:

chłopak dopiero co przyszedł ... jeszcze się zniechęci :lol:

i mam tylko jedno pytanie - skąd wy wzieliście tego kafarka - gościu miał pomagać, a bawi się w boga i ciągle powtarza, że teraz, to jego podwórko, więc co było powodem, że się nadawał - wazelinuje lepiej od innych?

trzymajcie się

nokerman 
ostatni mohikanin

Pomg: 21 razy
Doczy: 22 Mar 2004
Skd: Puławy
Wysany: 2007-07-11, 00:57   

weź sie PioterW, opanuj
spodobał ci sie sposób bycia Martineza czy co??

akurat jeśli chodzi ci o ten komunikat to sam osobiście dzwoniłem dzisiaj do kafarka żeby skonsultować jakie można podjąć czynności aby ograniczyc/ zminimalizować problemy na forum

W ostatnim czasie wiele razy forum muliło sie, czego dowodem są wpisy userów w skargach
http://forum.beemka-klub.pl/viewtopic.php?t=22140
a ostatnio padła tabela (odpowiedzialna za nieczytane posty) w bazie danych więc podjęliśmy taką decyzję - szkoda że opuściłes klub bo mógłbyś na Walnym Zebraniu nas z tego rozliczyć

i to na tyle

administrator ma dbać o funkcjonalnośc forum
a ty tu wywlekasz swoje prywatne loty na kafarka

E30 325iA 1987r. Coupe :mrgreen: Spritmonitor.de
E39 528iA 1999r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
E61 530dA 2005r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
«Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»

kafarek 
Master of desaster

Pomg: 14 razy
Doczy: 12 Maj 2005
Skd: Tczew
Wysany: 2007-07-11, 17:48   

Piotrze. Nie kumam Ciebie... Po co ktokolwiek ma mnie bronić, skoro wszyscy wiedzą że sam sobie dam radę? Niepełnosprytny to ja nie jestem i potrafię uporać się z ambicjonalnie wypalonym ex-klubowiczem.

PioterW napisa/a:
i mam tylko jedno pytanie - skąd wy wzieliście tego kafarka - gościu miał pomagać, a bawi się w boga i ciągle powtarza, że teraz, to jego podwórko, więc co było powodem, że się nadawał - wazelinuje lepiej od innych?

Hmm.... bronisz się przed postępem i rozwojem. skoro więc nie nadążasz za Klubem.... Może dlatego ja jestem tutaj adminem nie Ty? Poza tym jak świat stary, tak powszechnie wiadomo że kolesiostwo to klapki na oczy. Może właśnie o to chodziło między innymi? ;) Żeby ktoś z zewnątrz wziął się za bezkolesiowe sprzątanie? Równanie jest proste i nic na to nie poradzisz.

A co do podwórka, to masz rację. Panel Administracyjny jest moim podwórkiem i mnie z tego rozliczają. Na razie jest 1000:1, dla mnie. Wszystkim nie dogodzę na raz - ktoś musi być zawiedziony. Przykro mi, że trafiło akurat na Ciebie. A... i jest coś co różni Nas w drodze do rozwoju... Kultura.. Ode mnie wrzut Twojego pokroju nie usłyszysz. I nie dlatego, że jestem adminem - tylko dlatego, że mam szacunek dla innego człowieka. Ty jako prawnik??? Ja jako biały kitel :]

Ostatnio zmieniony przez kafarek 2007-07-11, 17:49, w caoci zmieniany 1 raz  

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: