Wysany: 2007-07-10, 14:28 wykonanie znaczka z metalu
Witam, posiadam dekelki na felgi które zostały zrobione z jednej części metalu na okrągłym dekielku "wygnieciony" znaczek " X " ostatnio zgubiłem jeden i nie wiem kogo mógłbym poprosic o odtworzenie mi paru takich dekelków z gotowego wzoru, jeśli ktoś wie kto mógłby mi to zrobic, byłbym bardzo wdzięczny, pozdrawiam 325iX
to ja niestety nie wiem gdzie to można zrobic, ale jeśli byś się dowiedział to fajnie by było gdybyś zdradził gdzie bo to na pewno cenna informacja hehe
Wysany: 2007-07-15, 00:57 Re: wykonanie znaczka z metalu
325iX napisa/a:
Witam, posiadam dekelki na felgi które zostały zrobione z jednej części metalu na okrągłym dekielku "wygnieciony" znaczek " X " ostatnio zgubiłem jeden i nie wiem kogo mógłbym poprosic o odtworzenie mi paru takich dekelków z gotowego wzoru, jeśli ktoś wie kto mógłby mi to zrobic, byłbym bardzo wdzięczny, pozdrawiam 325iX
Znajdź odlewnie metali czy coś w tym stylu, dasz im dekielek, oni zrobią forme na bazie tego który im dasz i odleją Ci nowy. Kosztów nie znam.Podejżewam że będzie to mało opłacalne, chyba że zamówisz więcej i na handel.
co do znaczkow na felgi to zeczywiscie polecam firmy reklamowe! Sam pracowalem w jednej i da sie takie cos zrobic bez wiekszego problemu! jezeli nie zrobia z powloka silikonowa to popros by zrobili z plexi a znaczek w negatywie naklejali od wewnetrznej strony!! Wyjdzie dobrze! Wiem bo sam mam takie znaczki alpiny na starych felgach OZ A co do dekielkow to dalej polecam kolege o nicku NAKRĘTKA ! Ma dostep do roznego rodzaju obrabiarek i mysle ze sie podejmie! Nie jedne dekle juz z pod jego rak wyszly mam nadzieje ze pomoglem! Pozdrawiam