Wysłany: 2007-07-20, 19:56 BMW Sauber F1 Team - Pit Lane Park w Warszawie
Kolejny raz F1 zawita do Polski
"Zespół BMW Sauber F1 przygotował nie lada gratkę dla fanów motoryzacji - do Warszawy zawita Pit Lane Park. W dniach 17-19 sierpnia na lotnisku Bemowo będzie okazja do bliskiego spotkania z Formułą 1. Wśród wielu atrakcji podczas imprezy będą przejazdy Roberta Kubicy i innych kierowców bolidem F1 czy też liczne konkursy F1, takie jak m.in. zmiana kół czy tankowanie w pit stopie."
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Bede na bank. Nie przepuszcze takiej okazji Trzeba to uslyszec na zywo
_________________ BMW - Bóg Mnie Wybrał
Było: E34 520iA rok 1989 .........E30 320i rok 1988 .........E36 318is COUPE '92 mit sperre .........żona miała Forda Focusa .........E46 323 rok '98 .........E46 330Xi rok '00 .........E83 X3 3.0 (not powered by LPG) rok '04 .........E46 320D rok '05 .........E46 318i rok '99 .........E46 316i Compact rok '03 .........E46 330xi Touring 2002
Jadę !!!!!!!!!!!!! "Bazę" mam na Bemowie u córki , takiej okazji nie przepuszczę. Też chcę usłyszeć " na żywo" jak paracuje motorek na 18000 obr/min.............Do zobaczenia - PZDR dla wszystkich maniaków F1 - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Ja mam propozycję co by się spotkać większym gronem a potem od razu wyskoczyć do kina na film TRANSFORMERS. Kto sie pisze i proponuje założyć nowy wątek na forum zloty i spotkania niech pisze
Narazie nie podają repertuarów na piątek sobotę czy niedzielę, ale jak tylko będzie repertuar to skopiuję i wkleję, szybko wybierzemy i zaklepiemy miejsca!
Narazie Transformers grają w czwartek w Atlantic, Silver Screen na pl. Unii Lubelskiej i Multikinie Ursynowskim o godzinie 23:59
Ostatnio zmieniony przez SmasherE30 2007-08-16, 00:04, w całości zmieniany 1 raz
Panowie byłem dziś (piątek) od jedenastej na F1 i wielka lipa!!!.
Żeby wejść do środka bym musiał stać w kilometrowej kolejce ewentualnie podjechać o siódmej rano. Ci co weszli to nie chcieli wyjść a ludzie w kolejce sobie stali i czekali .
Na placyku można zobaczyć kilka modeli od Fusa i to wszystko co zobaczyłem.
Miałem tylko szczęście zobaczyć Kubice na telebinie bo słyszałem w telewizji że będzie tylko w piątek.
_________________ =======================
E36 318is m42 94r LPG sedan
Żeby wejść do środka bym musiał stać w kilometrowej kolejce ewentualnie podjechać o siódmej rano. Ci co weszli to nie chcieli wyjść a ludzie w kolejce sobie stali i czekali .
Miałem tylko szczęście zobaczyć Kubice na telebinie bo słyszałem w telewizji że będzie tylko w piątek.
skoro byles podaj ceny jakie obowiazuja za wjazd na ta impreze bo slyszalem ze 320 zl za osobe. czy to prawda?
jezeli tak to co za to ? czy tylko mozliwosc zobaczenia bolidu czy cos wiecej? np; t-shirt?
_________________ KLATKI,WAJCHY,SWAPY I INNE ......
potwierdzam totalna masakra, nic nie zobaczyłem poza nowymi modelami BMW od Fusa, ale to i tak lipa, mogli to jakos inaczej pomyslec, kolejka była chociaz na 4h zeby cokolwiek zobaczyc wiecej
potwierdzam totalna masakra, nic nie zobaczyłem poza nowymi modelami BMW od Fusa, ale to i tak lipa, mogli to jakos inaczej pomyslec, kolejka była chociaz na 4h zeby cokolwiek zobaczyc wiecej
No i teraz się zastanawiem czy jechać po tym co napisaliacie nie bardzo mi się chce stać w kolejce zwłaszcza ze upal się zapowiada
O tej porze to nawet nie ma sensu myśleć o wyjeżdzie na Bemowo, bo autobusy doworzą bezpłatnie coraz więcej ludzi i tłok, że nie będzie gdzie palca włożyć a za chwilę relacja w TV.
Ja byłam rano tuż po otwarciu, więc w miarę swobodnie mogłam się poruszać. Występ kaskadera motocklisty obejżałam na telebimie, bo nie załapałam się na pierwszą turę na trybuny a następny dopiero o 16,00.
Zdjęcia wkleję jutro po powrocie do Radomia.
Byłem dziś
Ale
Od 8 do 9 w kolejce przy płocie
o 9 otwarta pierwsza siatka i wyścig do bramek z dwoma białymi wieżyczkami BMW
tam 50 minut i do środka przez kilka bramek
następnie jedna bramka i walka o wejście do zawijasa z barierek
Dostałem się w pierwszej turze 1500 ludzi.
Dziś lepiej niż w piątek bo w PitLanePark można tylko 2h i wszyscy out
a tam bolid (Kubica tylko w piątek) itp
Wychodzimy po tym czasie i ................... widok tysięcy ludzi w .... czymś co ma być niby kolejką bo ni w ząb to nie przypomina.
No a ja właśnie wróciłem z całego festynu ,do domku ,walnąłem 500km w dwie strony ale nie żałuję. Powiem tak wrażenia i huk z jednego bolida jest mega straszny że nie wyobrażam sobie jak startuje takich dwadzieścia parę. Oczywiście pojechałem tam z gazetką bmw trends udało mi się zdobyć autograf Jorge Mullera lidera klasyfikacji WTCC i szukałem oczywiście Robercika. niestety nie znalazłem. Ale udało mi się porozmawiać z jego ojcem. Mega inteligentny gość . Mówię czy nie załatwił by mi autografu Roberta, gość mówi do mnie że niestety go już dzisiaj nie ma ,ja na to ,trudno może następnym razem a gość mówi żebym napisał na tej gazecie swój adres i dał mu tą gazetkę ,on poda Robertowi do podpisu na monzie i osobiście zajmie się tym abym ją dostał z powrotem. no szczęka mi opadła jeżeli mi ją odeślą to zostanie mi niezła pamiątka . Oprócz tego ojciec Roberta wcisnął mnie do garażu z którego wyjeżdżał bolid do pokazów wyglądałem tam jak ufoludek wszyscy po ubierani w bluzeczki bmw petronas itp a ja w krótkich gatkach i szarej koszulce. Normalnie czułem się jak na jakimś GP F1. mam oczywiście fotki ale nie potrafię ich wystawić może komuś prześlę na emaila i to zrobi????oczywiście nie żałuję tej wycieczki. a co do czekania przed wejściem??? to niestety ale wykorzystałem to że śmigam o kulach, więc przy pierwszej bramce boczkiem się wcisnąłem i przy drugiej tak że. Ja z wycieczki jestem zadowolony
_________________ NA ULICY NIE MA PIERWSZYCH MIEJSC NIE MA CO KOZACZYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mówię czy nie załatwił by mi autografu Roberta, gość mówi do mnie że niestety go już dzisiaj nie ma ,ja na to ,trudno może następnym razem a gość mówi żebym napisał na tej gazecie swój adres i dał mu tą gazetkę ,on poda Robertowi do podpisu na monzie i osobiście zajmie się tym abym ją dostał z powrotem. no szczęka mi opadła jeżeli mi ją odeślą to zostanie mi niezła pamiątka .
No to faktycznie nie spotykane tak często zachowanie, daj znać czy Ci odesłał. Ja niestety nie byłem ze względu na odległość, oglądałem relacje na Polsacie i widać było wspaniałą atmosferę tam panującą, więc mogę jedynie pozazdrościć wszystkim którzy byli na miejscu.
A te fotki możesz mi wysłać na maila, to wstawię do tego tematu.
EDIT:
No już dogadaliśmy się z kolegą nerwowy46 i wklejam poniżej jego fotki, nie są duże więc daje pełen rozmiar,
jeżeli lepiej nadawały by się miniaturki proszę dać znać, to poprawię.