Witam
W końcu mam okazję pokazać moją drugą kobietę BEaTE 525i 24v. Rok produkcji Listopad 1991r. Silnik M50b25. Betka cały czas jest doprowadzana do ideału i już niewiele jej brakuje W najbliższych planach kółka 17'' Pozdro dla BMW maniaków
Chcę wywalić ten spojler, choć to org. Zender tylko jak go wywalę to będą miał 2 spore dziury w klapie, dlatego szukam klapy w kolorze jak ją dostane to wymienię, a na spojler znajdzie się jakiś amator
spojler jest w deskę, wyróżnia auto spośród innych i nadaje mu pazura. Ja bym zostawił. Ładny kolor. Nie myślałeś o pasach po bokach? Felgi co najmniej 18 lub 19.
Ładna E34 i kolor pasuje idealnie do niej tylko felgę trzeba zmienić i będzie
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
jesli masz kombinacje z klapa tylnia robic i szukac drugiej bez dziur to juz zostaw ten spoiler. lepiej taki niz jakis shit z allgero choc osobiscie wole E34 bez czegos takiego.
Szczerze mówiąc to nie całkiem nie najgorzej się prezentuje.
Fele 17'' z rantem będą na bank tymczasem jednak muszę dopracować mechanicznie Betkę do perfekcji, niedługo remont przedniego zawiasu. Jako ciekawostkę powiem że niedawno robiłem tylni zawias ( beta jest deko obniżona ) po rozebraniu okazało się że amory ma jeszcze fabryczne i zawias nigdy nie był rozbierany a na liczniku 205 tyś km To chyba całkiem niezły wynik