Wysłany: 2007-07-17, 19:55 rajd subaru w klasie HR 12
kilka onbordow z moim udzialem.. nie sa dobrej jakoesci bo kamera byla zakladana na szybkosci na strefie na ostatnia petle zawodow wiec w sumie nie ma jakies ostrej jazdy.. auto troche kuleje... ale ocencie sami jurek
padaka że odwołali drugi przejazd mojego oesu (os 6) bo ktoś sie bał że zacznie padać a jest na slikach ...no do c**ja wacława...takiego idiotyzmu nawet nie mogłem sie spodziewać...brak mi słów
padaka że odwołali drugi przejazd mojego oesu (os 6) bo ktoś sie bał że zacznie padać a jest na slikach ...no do c**ja wacława...takiego idiotyzmu nawet nie mogłem sie spodziewać...brak mi słów
zapewne wiesz....dla m,nie troche lipnie ze tyle owolali.....bo sobie nie pojezdzilem... ogladalem wasze Onbordy..... moja powiedziala ze sie nie zamienia bo po 2 zakretach sie zatka i nic juz nie powie;) pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia najdalej na nikonie bo na rzeszow sie nie wyrobie
_________________ dobra no zmienie ta Aniee30.. nich Ci bedzie Piotrek,cobys nie smial sie ze mnie zabardzo:)