siemka mam problem kupiłem felgi firmy MIM 15 cali 7J et 25 i muszę kupić dystanse bo jak zakładam na przód te fele to tra o zaciski i mają dosłownie kawałek do mac persona, dla tego musze je kupić a nie wiem jakie podobno muszą być one z pierścieniami centrującymi ale mam problem bo ten otwór w feli co wchodzi w niego piasta jest na styk ze nie wiem jak ja tam wcisne dystanse prosze o pomac w tej sprawie.DZIEKI
ale to o.5 milimetra wystarczy a co z tymi pierscieniami centrujacymi bo kolesie mnie strasza ze jak bede jechal to moze mi sie bez nich kolo ukrecić na zakręcie
2. mam cztery krążki stalowe 2 o grubości 1,5 cm i 2 o grubości 2,0 cm i bym je dał do tokarza do wytoczenia
i teraz nie wiem ktora opcja bedzie lepsza ile tokarz mnie policzy za takie cuś
2. mam cztery krążki stalowe 2 o grubości 1,5 cm i 2 o grubości 2,0 cm i bym je dał do tokarza do wytoczenia
i teraz nie wiem ktora opcja bedzie lepsza ile tokarz mnie policzy za takie cuś
Na pewno wytoczenie nowych taniej cię wyniesie, ale jednak będziesz miał dystanse stalowe, dystanse aluminiowe są dużo lżejsze. To się przekłada na jazdę i wytrzymałość zawiasu.
Cypisek bo ja mam kase na dystanse ale to tylko zeby komplet na przód kupić a na tył na razie nie mam i tu mnie boli bo musze opony jeszcze kupic i spolerować ranty
A swoją drogą czy jest ktoś na forum ze szczecina kto ma e30 wczoraj jak jechałem z kolesiem na ta impreze World Ship Races to widziałem tak piękną e30 że aż się zatrzymałem na środku drogi a koleś sie zaczoł pytać co ja robie dosłownie PIęKNY GERMAN jak bede znowu ją widział to podpytam sie gościa co w niej po robił.