Wysany: 2007-08-04, 19:20 Osłona za zderzakiem E36 jak wygląda?
Witam
Wie ktoś może jak wygląda i gdzie kupić osłonę znajdującą się między dwoma trójkątnymi osłonkami pod zderzakiem w E36? Ta osłona powinna chyba łączyć oba te kawałki prawą i lewą stronę ale nigdzie nie mogę jej znaleźć. Dla ułatwienia podaje link do tych trójkątnych osłonek między którymi ma być ta osłona.
http://moto.allegro.pl/it..._i_nadkola.html
Ostatnio zmieniony przez --==maly==-- 2007-08-04, 19:21, w caoci zmieniany 1 raz
O ile dobrze sobie przypominam to tylko cztero-cylindrówki były wyposażane w takie osłony, i to w dodatku w sedanie oraz touringach, ale mogą się mylić.
Nie mogę sobie jednak wyobrazić tej osłony dolnej |(COVERING LOWER) o długości 708mm - do rzadkości już zalicza się widzieć kompletne osłony w E36
Cytat:
hmmm podaj nr z ETK< bo dość enigmatycznie opisujesz sprawę
Gdyby znał numer z etka i widziałby tę osłonę to nie pisałby zapytania
Dziwne,że taka osłona nie występuje w każdej E-36.
Przez ten środkowy wlot w zderzaku M-technic widać ziemię i dlatego szukam takiej osłony bo wygląda to beznadziejnie.
Dziwne,że taka osłona nie występuje w każdej E-36.
Przez ten środkowy wlot w zderzaku M-technic widać ziemię i dlatego szukam takiej osłony bo wygląda to beznadziejnie.
Mam to samo
_________________ Było: E30 316i Coupe - E36 318is Coupe - E36 328i Coupe - jest E46 330d Limo
O ile dobrze sobie przypominam to tylko cztero-cylindrówki były wyposażane w takie osłony, i to w dodatku w sedanie oraz touringach, ale mogą się mylić.
mylisz sie - te oslony byly seryjne przy zderzakach od m-pakietu .. no ale jak to w polsce bywa - m-pakiet przewaznie sztukowany i np wlasnie oslony nie ma .. ja swoja (jeszcze) mam .. choc dosc czesto przycieram wlasnie nia i "trojkacikami" przy mojej glebie ..
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
Ale te trójkąciki są takie same i w m-pakiecie i w seryjnych zderzakach więc nie wiem czemu nie we wszystkich montowali osłony.
Kiloff jak możesz zrób jakoś fotkę tego,żebym wiedział czego szukać.
jesli chodzi WAM o ta oslone pod chlodnica (tuz za zderzakiem) taka rynienka jakby plaska od spodu to w ASO za ok 80pln
To o czym piszesz występuje w wersji z klimą tylko.
Tam chłodnica jest dłuższa dochodzi jeszcze jedna od klimy i wentylator.
To wszystko zakrywa dziurę w zderzaku.
W wersji bez klimy zostaje dziura i widać przez nią co jest pod samochodem.
w wersji z klima tez widac ta dziure bez tej oslony .. maly nie mam jak ci zrobic tego zdjecia - za nisko zeby wejsc z aparatem od spodu, ale bede zmienial kolka w przyszlym tygodniu wiec jak bede go podnosil to przy okazji postaram sie fotke zrobic - tylko od razu pizsze, ja tez mam wersje z klima
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
Kiloff.Ja tez chetnie zobacze.U mnie tez coś za dużo tego asfaltu przez zderzak widać.Daj fote jak dasz rade.p.s zmiana felg Pisz pisz co tam sie szukuje.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Ostatnio zmieniony przez GERMAN BOY 2007-08-07, 13:05, w caoci zmieniany 1 raz
Sławo taką jak pokazał Sławo mam do sprzedania orginał BMW jak jest ktoś chętny.
Sprawdza się ona dobrze i zasłania ten prześwit ale tylko w wersjach z klimą w wersji bez klimy chłodnica jest dużo krótsza i wcale tego nie widać bo jest na wysokości przedniej belki.