przedstawiam wam nową Bavarke
BMW e30 318 is 22.12.1989
2 furtki , czerwona , szyber na korbke , 4 tarcze, czarna podsufitka , trójkąciki z głośnikami w drzwiach , alu 15 , 230 tys przebiegu
samochod przywieziony 1-2 lata temu z niemiec
niedawno bylo powymieniane troche gratow
samochod jest kolegi lecz ja narazie nim pomykam
narazie tyle a pozniej wiecej fotek itd
_________________ Jaworzno Lans Squad
sprzedam krzyże do bh jak oryginały
pw lub gg
324dA
Ostatnio zmieniony przez center 2009-07-26, 11:12, w caoci zmieniany 6 razy
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
ładne auto ze wzgledu na to ze to bmw...ale niebylo zadnej ladnej e 36 do kupienia?? pozdrawiam i powodzenia w modyfikacjach;)
nie ma ladnych e36
Cytat:
(btw. kto sobie kupił? Młody?)
no oczywiście Młody
Cytat:
No ładna ale jest jedno "ale" Mianowicie końcówka wydechu mi nie pasuje, powinna być okrągła.
Kiedy będzie można pomacać
no mi tez wydech zabardzo nie lezy ale ta koncowka jest w tlumiku i brzydko krzyczy ale moze cos poradzimy
a co do pomacania to nie wiadomo ... moze na spociku
_________________ Jaworzno Lans Squad
sprzedam krzyże do bh jak oryginały
pw lub gg
324dA
A tak nie chciał e30 Naszczęście jest coś takiego jak siła przekonywania
Ja z swojej strony moge tylko powiedzieć że autko jest kupione naprawde z b. dobrych rąk ... Gość wiedział co to BMW i w sumie dużo części jest nowych ... Jazda to finezja po przesiadce z mojego szatana
_________________ Tizianrot 324d E30 ==> była
Teraz kierowca czerwonej iSki
Jaworzno LanS SQUAD
Ostatnio zmieniony przez kavka 2007-08-04, 23:40, w caoci zmieniany 1 raz
Cieszy mnie to, że IS został ale weźcie się kiedyś pokażcie bo dawno Was nie było.
Co do M-tech II to bez reszty pakietu jakoś dziwnie wygląda, może gdyby progi też na czerwono zrobić to by bardziej pasowało. Czemu nie został w ogóle w oryginale z dokładką IS? A co z nią? Może ktoś chce się pozbyć ?:wink:
Troszke sie pozmieniało w autku Postanowiliśmy wrócić do seryjnego Isa i Mtech został zdemontowany (jakby ktoś chciał kupić to moge sprzedać pomalowany na BriliantRot) . Znikła też Black Helena ze względów ekonomicznych ale już niedługo powróci na nowo
Na prawym błotniku był straszny parch rdzy więc na próbe oddałem autko do mojego prywatnego mechanika (czyt.wojtaq ) i po tygodniu rzeźbienia , bo rzecz jasna połowa odpadła wyszło takie coś :
Przy okazji wymienił uszczelke pod pokrywą zaworów bo stara puszczała dosyć zdrowo no i przepolerował ją wstępnie przez co zrobiła się bardzo schludna
A tutaj kilka fotek z rzeźbienia błotnika (sory za jakoś ale nie miałem cyfrówki w tym czasie), przy okazji zabezpieczone zostały lekkie ogniska korozji na podłużnicy i wszystkich elementach pod błotnikiem :
Autko czeka także na nowy zawias z przodu tzn. tuleje , swożnie i łaczniki stab.
A później czas na hamulce bo te już się powoli kończą
Jeszcze jest kilka szczegółów ale o tym kiedy indziej
_________________ Tizianrot 324d E30 ==> była
Teraz kierowca czerwonej iSki