hey!
wczoraj zahamowalem i zaswieciła mi sie kontrolka na desce rozdz. Teraz określe ktora to- mniejwiecej tak wyglada :O: , pomiedzy (P) i (!). Szukalem na forum bo kiedys byl taki dokladny opis ale juz go nie ma...wiec pytam co moze byc przyczyna. Zapalila sie, pozniej zgasla, znowu sie zapalila po jakims czasie, a na postoju nie swieci sie. a na CHECK CONTR. czesto swieci mi kontrolka BREMSLICHT ale nie zwracalem uwagi bo wszystko dobrze bylo....
pomozcie
POZDRAWIAM
Mam to samo, a klocków jest jeszcze połowa. One maja tendencje do wczesnego ostrzegania, łapią mase. Najpewniejsze są czujniki dzwiękowe, nie optyczne. Jak słysze ze blachy trą o tarcze, wtedy nie mam watpliwości. Klocków brak !
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
hey!
wczoraj zahamowalem i zaswieciła mi sie kontrolka na desce rozdz. Teraz określe ktora to- mniejwiecej tak wyglada :O: , pomiedzy (P) i (!). Szukalem na forum bo kiedys byl taki dokladny opis ale juz go nie ma...wiec pytam co moze byc przyczyna. Zapalila sie, pozniej zgasla, znowu sie zapalila po jakims czasie, a na postoju nie swieci sie. a na CHECK CONTR. czesto swieci mi kontrolka BREMSLICHT ale nie zwracalem uwagi bo wszystko dobrze bylo....
pomozcie
POZDRAWIAM
jakto niema
a słyszałeś o dziale "Artykuły" na stronie głównej Klubu
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»