Korzuch, znowu Ci esperal wszyli? Zle Ci robi na glowe
Co do uzytkownikow M3 E30 to chyba nie ma tu zadnego, kojarze tylko 1 osobe ktora kiedys miala takie auto - poszukaj w naszych smigielkach, znajdziesz bez problemu.
Ostatnio zmieniony przez Bruner 2007-08-15, 00:33, w caoci zmieniany 1 raz
duch_robi [Usunity]
Wysany: 2007-08-15, 00:47
Tak wiem, czytalem uzytkownik Ciechan.
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-08-15, 01:17
co nie zmienia faktu, że zapodaj jakies foty swojego bolidu - z nachalną przyjemnością je pooglądamy, bo choć obecnie nikt takiej fury tu nie posiada, to chętnie docenimy Twoją - piszę w liczbie mnogiej, bo na pewno więcej osób podziela ten pogląd
w Polsce kolego M3 w e30 można policzyć na palcach no może przydałyby się jeszcze u nóg. przestań strugać jarząbka tylko pochwal się tym cudem, które chowasz w garażu bo dla 90% z nas to mega marzenie
Robi dawaj FOTY, szybko. Tak czy inaczej jade któregoś razu z tobą obejrzeć i pocykać, jak nie chcesz to ja wrzuce. Kiedy jedziemy
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
m3 e30 to nie nowe auto wiec pewnie masz sporo do zrobienia jesli pytasz sie o kolor itp. ale moim zdaniem nie ma sie czego wstydzic w jakim stanie by nie było posiadanie m3 e30 to jest powod do dumy!
P.S. Jakos twoja wiadomosc zbiegla sie z czasem .. obstawiam ze to ty własnie kupiłes mandaryne od keysera z warszawy
Robi jeszcze dobrze nie zaczął a widziałem przez przypadek w ogloszeniu że już sprzedaje. 12 tys za samą budę? Drogawo Chyba że jest w takim stanie jak ta ze zdjęcia, w co wątpie Bo przecież nie masz szyby przedniej
_________________ Marne są ludzkie nadzieje, wobec porządków świata.