my też już dojechaliśmy, impreza super, organizacja również, nie było dużo przerw w jeździe, w sumie pierwszą godzinę na treningu nie zjechałem z toru, tor śliski ale dzięki temu jest bardzo techniczny i jak było widać nie wybacza niektórym błędów. Czekam na zdjęcia, niestety swój aparat zostawiłem w domu
jeszcze raz dziękuje Pancin-owi i Lukas-owi za super impreze
ZAJE....................ŚCIE było Ja pjerwszy raz na czymś takim ale było super chociarz przejechałem tylko dwa kółka i wisko się rozpadło i przetarło węża ale tak to jest jak się pojedzie nie sprawdzonym autem.Organizacja perfekcyjna.Na nastepny raz spróbuje swoich sił jak coś takjego będzie i dogram 325.
pozdro.
grzesiek 325i Bmw Klub Tarnów
Pol godziny temu wszedlem do domu, bylo naprawde super, szkoda ze nie bylem wlasnym samochodem ale itak bylo warto pojechac, oby wiecej takich imprez. Fajnie bylo sie z Wami zobaczyc i pogadac i chociaz zrobic pare kolek jako pasazer Brawa dla organizatorow i wielkie dzieki dla Chrisa za zabranie mnie jako balastu
Fajna impreza, szkoda, ze nie pojezdzilem jako kierowca ( w Jankach padla mi pompa paliwa ). Pojezdzilem wiec jako pasazer. Mysle, ze 30 samochodow to optymalna liczba, sporo jazdy, koszty niezby wysokie, oby jak najszybciej powtorka. Mysle, ze zakaz slickow tez sie sprawdzil
zawody naprawdę podobały mi się bardzo, tyle śmigania po torze jeszcze nigdy nie było ale to zasługa PANCINA I LUKASA którym to należy się wielki szacunek za zorganizowanie imprezy, co do wynikówm to sprawne technicznie i mocne auta naprawdę pojechały szybko;
trzeba zastanowić się co dalej bo takiego dobrego poczatku nikt się nie spodziewał a jest zapotrzebowanie na takie iwenty
Niesamowita impreza, jestem bardzo zadowolony z tego że była tak udana. Każdy myślę wyjeździł się do bólu, cieszy mnie niezmiernie to że wszyscy tak pozytywnie wypowiadali o niej się na torze
Nawet pogoda Nam dopisała
Mam nadzieję że pozwoli to Nam powtórzyć Track Day w przyszłym roku...
Dzięki Pancin za ułożenie tak niesamowitej trasy, szybkiej i technicznej zarazem w dodatku dobranie tak zgranej obsługi toru, zaowocowało że dzięki nim wszystko szło bardzo sprawnie i bez zbędnych przestojów
Jak będę miał zdjęcia to wkleję co nieco na forum
Teraz idę spać bo jestem tak zmęczony że ledwo klikam hehe
Pozdrówka
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Dwa: organizacja na medal - to jest bardzo rzadko spotykane, żeby z niczym nie było problemu. Ani z czasami (pomiary), ani z sędziami, ani z wynikami, ani z harmonogramem czasowym... super
Wada: daleko od Bydgoszczy Ale raz w roku można sobie pozwolić na BMW Track Day Na przyszły rok max 40 aut żeby było sprawnie jak teraz.
Chciałbym aby przyszły track day był imprezą dwudniową albo trzydniową z noclegiem podobnie jak kabriolety. Jest to dobry wariant dla tych, co muszą przyjechać z daleka i jest o wiele fajniej pod względem towarzyskim (robi się klimat i jest więcej przygód). Pierwszego dnia można zrobić trening, drugiego super oes (próby takie jak teraz), a trzeciego zręcznościówkę z dodatkami typu grill na jakimś lotnisku na przykład??? Proponuję już zarezerwować termin na torze na przyszły rok na weekend. Żebyście widzieli jaki zlot miało Alfa romeo w Poznaniu w tym roku... można tylko pozazdrościć: http://www.cuoresportivo.pl/ (mieli ligę torową po dużej nitce toru cały dzień) Może nie mamy jeszcze tyle pieniędzy, ale gdyby planować wszystko wcześniej, to każdy mógłby odłożyć trochę pieniędzy przez rok. Przydałby się bus serwisowy z narzędziami dla wszystkich (trzeba by komuś zapłacić)
Powtórzę: organizacja świetna. Nie spodziewałem się, że może iść tak sprawnie i bezproblemowo. Inni organizatorzy mogą tylko się uczyć. Gratuluję i podziękowania od ekipy z Łodzi.
Hejka
Było BOSKO
Lukas & Pancin i cała ekipa organizacyjnaWIELKIE dzięki
Ja osobiście jestem zachwycony z organizacji z klimatu no i z czasów jakie kręciła moja niunia Pierwszy raz na torze i nawet całkiem całkiem 2 miejsce w swojej klasie
Największy błąd popełniłem wsiadając do Beti od Lukasa, ale o tym wolę nie pisać
Ogołnie impreza I Ligowa
Co do toru, to mega śliski i naprawdę trzeba było umiejętnie radzić sobie ze sterem
Oponki nawet przeżyły
Kilka Fotek:
W sumie to jest tylko część fotek, ale i tak na większości jest moja Beti
No coż, dla mojej ukochanej Pani fotograf to moja niunia i ja byliśmy obiektem zainteresowania
Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki
_________________ Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
Mam nadzieję, że kiedyś będzie mi dane wziąć udział w podobnej imprezie na tym torze
Gratuluję wszystkim wyśmienitej zabawy, musiało być fantastycznie
Pozdrawiam
Sosen
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
Impreza Super Organizacja na medal
"PANCIN NA PREYDENTA" "LUKAS NA PREMIERA"
Tor extra i naprawde fajnie sie jezdziło. Kiedy kolejny raz
Umieszczam link do fotek tych które uznałem za przyzwoite mam inne wiec jak ktos chce to moge go poszukac i mu wysłac
impreza była super!! dzięki dla organizatorów i oczywiście uczestników!!!!!
niestety dla mnie skonczyła sie nieszczególnie dobrze bo troszkę uszkodziłem samochód - na szczescie uszkodzenia powierzchowne, o własnych siłach dojechałem do domu - ponad 100 km :):). Cóz - szukam maski i błotnika do BMW SEDAN E36 328 najlepiej w kolorze czarnym aby nie malowac.
Prawdziwy TRACK DAY !!
Było Bardzo dużo jeżdżenia Organizacja, Klimacik, Uczestnicy - wszystko superrrrrrr, gratuluje organizatorom, nigdy się tak nie objeździłem
Dziękuję za miłe słowa. Takie opinie nastrajają pozytywnie do realizowania kolejnych projektów tego typu. Czuję się zmotywowany do działania i obiecuję, że będzie jeszcze co najmniej kilka podobnych imprez na takim lub lepszym poziomie. Jestem bardzo zadowolony, że jest taki odzew ze strony uczestników. Ze swojej strony dziękuję Wam za współtworzenie dobrego klimatu na imprezie oraz przede wszystkim za bardzo zdyscyplinowane zachowanie. Uwierzcie mi, że współpraca pomiędzy uczestnikami a organizatorami jest kluczowym elementem zrobienia dobrego eventu. Myślę, że trzeba nagłaśniać medialnie tego typu imprezy, żeby przynajmniej w jakimś stopniu udowodnić, że kierowca BMW to nie tylko palący gumę oszołom w dresie (nie ubliżając normalnym miłośnikom tego wygodnego stroju). Miło było przygotować dla Was tego Track Day'a.