BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Białe e30 touring Uwaga !!
Autor Wiadomo
Remus86 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 01 Kwi 2007
Skd: z kątowni
Wysany: 2007-08-18, 15:56   Białe e30 touring Uwaga !!

Zaporzyczone z forum Vabik
"dziś to jest17.08.2007 Sosnowiec między godziną 18-19 zauważyłem obcą e30 kręcącą sie na parkingu przy moim aucie.. oczywiście wjechali na parking zrobili kóleczko a później podjazd pod moje auto i sąsiada - chwila postoju i jadą dalej...

śledziłem ich z kumplem na 2 samochody ( nie powinni nic wykapować bo nie jechaliśmy bmw)

objechali każdy parking na osiedlu przy czym nie zwracali uwagi na auta inne niż bmw, odrazu wiadomo o co chodzi tym bardziej że przejeżdzali z parkingu na parking... kultularnie przepisowo z kierunkami i nie przekraczając prędkości aby nie rzucać się w oczy policji o ile napotkali by patrol którego nigdy nie ma.

BIAŁE E30 Touring bardzo ale to bardzo rozklekotane najprawdopodobniej po dzwięku silnika coś z 6garami na gazie... numery rejestracyjne starego typu czarna tablica na dodatek rozmazane tzn. widoczny tylko początek "KAx xxxx" reszta zamazana tak aby z odległości kliku metrów nie był widoczny numer "
Popatrzcie w innych miastach nie wykluczone ze dziwne sytulacje dziejące sie ostatnio w S-c są związane z ta sprawa rozglądajcie sie rowniez po zabrzu.
Ostatnio zmieniony przez Remus86 2007-08-18, 16:01, w caoci zmieniany 1 raz  

walker 

Pomg: 1 raz
Doczy: 21 Sty 2007
Skd: Tychy
Wysany: 2007-08-18, 22:13   

Dzięki za info jak narazie to w Tychach nie widziałem takiego autka ale będę bacznie obserwowal

Adi 
urzędas

Pomg: 14 razy
Doczy: 30 Sie 2005
Skd: Hindenburg OS
Wysany: 2007-08-19, 15:12   

Remus86 napisa/a:
rozglądajcie sie rowniez po zabrzu.

Że tak zapytam, czemu również po Zabrzu akurat? Coś się u mnie dzieje? A ja nic nie wiem ;/

zielony potworek, mała czarna dziewiętnastka i zielona z plecakiem

rom86 

Pomg: 1 raz
Doczy: 11 Kwi 2007
Skd: Zabrze
Wysany: 2007-08-19, 15:25   

U nas w Zabrzu co inne auto widziałem niebiekie e30 2 drzwi na szerokiej. Nie wiem czy to fanatycy czy złodzieje ale jak pierwszy raz jechałem i postawiłem rekina na ulicy odrazu sie znalezli i robili zdjęcia tak samo e30 identyczna sytuacja. Nie chce mi sie wierzyć żeby każdej e30 na glebie robili zdjęcia bo niby po co tylko zwinąć

Adi 
urzędas

Pomg: 14 razy
Doczy: 30 Sie 2005
Skd: Hindenburg OS
Wysany: 2007-08-19, 15:27   

rom86 napisa/a:
drazu sie znalezli i robili zdjęcia tak samo e30 identyczna sytuacja

Jak coś takiego zauważysz następnym razem to postaraj się spisać nr rejestracyjny a ja postaram się go prześwietlić jeśli tablice nie są kradzione.

zielony potworek, mała czarna dziewiętnastka i zielona z plecakiem

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: