Wysłany: 2004-11-30, 17:07 Białe kierunki
Użyłem "szukaj" ale nic konkretnego nie znalazłem, w sklepach mówią że sprzedaz takich kierunków jest zabroniona ja widze ze jeżdza e 30 z takimi kloszami niestety nie udało mi sie nikogo dorwać i zapytać,
JAK TO DORWAC, gdzie to kupujecie.
Pozdrawiam[/b]
_________________ 525 e34 touring - ślicznota jakich mało
moge wam zdradzic jak sie robi kierunkowskazy białe i czerwone - niech strace tajemnice
wyjezdzamy za miasto - tam są słupki na poboczu i odblaski białe i czerwone - wybieramy dogodny nam kolror i wracamy do domy. odkręcamy nasze "stare" kierunki i "nowe" szlifujemy na kształt starych. wiercimy dziurki. wymieniamy zarówke na pomarańczową, przykręcamy i po robocie.
uwaga!!! NIE ZABIERAC CAŁYCH SŁUPKÓW TYLKO SAME ODBLASKI
_________________ Airbrush Studio
Łukasz Łukasik
ul. Witosa 18
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60
# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA
Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i
Wysłany: 2004-11-30, 21:48
slupki powiadasz, a ja 1 mam w domu i nie pomyslalem
hmm poogladalem, takie to sobie...
pomysl spekta chyba bylby fajniejszy, zadnych napisow i 'odblaskow'...
tylko w przeciwienstiwe do slupka, nie mam skad wziasc oslony jarzeniowki
ktos ma uzyczyc kawalek?
Wiecie.....rano ida dzieciaki do szloky....tornistry te sprawy,odblaski,ups,przegiecie nie ? a serio mowiac u szklarza robia takie cus za symboliczna zlotowke przyjamniej u mnie kumpel ma w 318is.Ja chce ciemne
Wysłany: 2004-12-03, 23:38
Panowie,no co wy Takie tworzywo można kupić w jakimś markecie za grosze.Teraz to się wstawia w drzwi pokojowe zamiast szyb,bo to nie zrobi nikomu krzywdy jak pęknie.Są różne kolory,sam widziałem.A Wy o jażeniówkach,klatkach schodowych?
_________________ B-ardzo M-iłe W-spomnienia
DAREK-użytkownik forum
E34 525 -SPRZEDANE> Jest: PRIMERA P12,YAMAHA Fazer 600 , E36 COUPE,E 38