no napewno nie predko bede chcial sie jej pozbyc, bo ponad 5 miesiecy takiej szukalem, tzn, wiedzialem czego chce, miala byc 3,5, M-Tech, z navi i sport w srodku, niebieska albo srebrna, wierzcie mi ze nie jest taka lato wyszukac, jak nie szukasz to sa a jak chcesz to ani jednej
Piękna Fajnie, że skóra w jasnym kolorze.
To jest auto, które chciałbym mieć zaraz po E30. Tylko, że wybrałbym właśnie 4,4 V8, jak się bawić to się bawić
4,4 no tak, tylko ze roznice w spalaniu wierzcie mi sa spore a ja nie zamierzam do niej szamba wkladac, wiec wybralem miedzy 3.0 a 4.4. Moze to jeszcze kwestia sentymentu byla bo przed ta mialem e34 tez 535i, tez ladna sztuka ,srebrna, listwy drzwi i progi od M, sport srodek, no i na pieknych alpinkach 17" stala.
Bardzo łądną Beeme masz ten srode super i silniczek też niczego sobie
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Beemka fajniutka tyle że skóre wolałbym kremową
Proponowałbym ci zmienić lapmy tylnie na te po facie (bo te twoje jakies nadgryzione juz zebem czasu) ale zostawić przednie
Natomiast bardzi zaintrygowały mnie te blachy wygladaja jak angielskie a kiere masz po normalnej stronie , ostatnio tez widzialem taka pande
Tak wiec nasuwa się jedną sensowna myśl- Samochody z kierą po lewej można tam rejestrować
hej, przeciez to sa plockie numery WP, czyli Plock, jestem obecnie w irlandi pln. i pracuje w servisie (niestety) Toyoty a tu w kazdym servisie maja maszynke do produkcji tablic, wiec zrobilem sobie takie zeby wtopic sie w tlum
Siema adamwsb, hehe wreszcie.
spoko furka, sam mysle czasem o takim "dupo wozie"....
jak Ci sie uda to zapodaj felgi takie jak ma kolega Kostek666 ....:http://forum.beemka-klub.pl/viewtopic.php?t=25432
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
kostek666 Poszukaj zanim napiszesz !!! BógMnieWybrał
Doczy: 23 Gru 2006 Skd: Brzesko
Wysany: 2007-09-17, 11:15
Furka jest niesamowita tylko drobnych pare zabiegów upiększającyh fajny felunek i bedzie GIT !
Piekne autko,zaraz po e38 to moje ulubiona ''buda'' bmw...Pewnie w przyszlosci jak sie rodzinka powiekszy to bede myslal o e39 lub w zaleznie od funduszy o e38.. A co do Twojego autka to super sluszny silniczek(no jedynie 4.4 bylby sluszniejszy ), ladne wnetrze. Ogolnie fajne autko. A M5 w w e39 to juz poprostju miazga na maxa-odlegle marzenia...Gratulacje super autka. Pozdro. Siwy