Wysany: 2007-09-13, 21:44 Spreżyny obniżajace gdzie kupić ?
Szukałem coś podobnego żeby nie zakładać nowego tematu lecz w offtopicu nic nie znalazłem ok nieważne, mam Pytanie gdzie mogę kupić sprężyny lecz potrzebuje tylko na tył .. potrzebuje -40mm a najlepiej -60mm lecz jakieś mega twarde bo teraz mam jakieś żółte apexy i mi przyciera gdy ktoś z tyłu siedzi... i w bagażniku coś sie kula
_________________ ...nieważne dokąd jedziesz,ważne ze bokiem...
Ostatnio zmieniony przez SOER 2007-09-13, 21:46, w caoci zmieniany 1 raz
No wiem B8 na tył pewnie by pomogły jak narazie nie dysponuje w tym miesiącu taka gotówka bo już w tym miesiącu wydałem na to auto dość kasy... mam na tyle te żółte takie amorki i mam pytanie jakie to są ? bo seryjnie były czarne i żółte chyba co ? zresztą dużo takich żółtych na allegro w używkach sie pojawia.. no nic dalej czekam na jakieś info gdzie mogę kupić sam sztywny tył bo H&R to chyba ciężko i słono..
_________________ ...nieważne dokąd jedziesz,ważne ze bokiem...
Mam przód B6 + H&R -35mm( kolor czerwony . . . ) - jest OKAY
Tył - żółte amory to prawdopodobnie bilsteiny - mają napis wytłoczony, który po oczyszczeniu i dokładnym oblukaniu jest widoczny - spisz numer, i podaj w zerkopolu - sprawdzą czy b6 czy b8 jeśli to bilstein
Pytanie nadal aktualne . . . .
_________________ Części do BMW E46 & E90 E91
tel.: 508 129 719
Ostatnio zmieniony przez Mauser 2007-09-13, 22:39, w caoci zmieniany 1 raz
To są amortyzatory Boge montowane oryginalnie w niektórych E30 (nie wiem dokładnie w jakich modelach, wersjach itp). Wyciągnałem identyczne ze swojej 325i.
mam identyczne z tyłu fabrycznie w IS-ie a co do nowych sprężyn to niedrogo można kupić cały nowy komplet jamexa, za ok 250 - 300 zl tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać
mam identyczne z tyłu fabrycznie w IS-ie a co do nowych sprężyn to niedrogo można kupić cały nowy komplet jamexa, za ok 250 - 300 zl tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać