Wysany: 2007-09-14, 11:25 Nietuzinkowe autko z pyrlandi
Wczoraj widziałem tą sliczną beemke... wiadomo skąd jest ... z PYRLANDI !
Na zlocie robiłą furorę, ale na tym nie koniec. Będą zmiany, pozwolę sobie pokazac jakie
Troche o autku:
gwint H&R na przodzie
M_technik 2
czarne skóry w naprawde idealnym stanie
silnik to M20B25 igiełka
wogóle całe auto zrobione od podstaw, jestem pełen podziwu, nie ma szpachlu, bez kompromisu full respect !!!
Wkrótce będa zmiany, dojdą jedne z jedynych felg które powinny być w tym aucie... E30, jedyne godne auto które zasługuje na jedyne godne fele (no może poza Schmitami )
Chyba pierwszy raz widzę auto stjunowane w Poznaniu krainie tandety i przypału które niema w sobie nic badziewiastego i wiejsko tuningowego Super furka...
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
MAJSU rozumiem, że miałeś na myśli ogół a nie kwestie BMW A jak już tak poruszyłeś muzykę dlaczego nie wspomniałeś o PEJI oraz 52-Dębiec
Chyba nie chcesz żebym poruszył temat stolicy
I jeszcze takie sobie pytanie, mianowicie: czy cieszysz się, że jesteś polakiem-jesteś z tego dumny
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Ostatnio zmieniony przez Jacek E30 2007-09-14, 19:35, w caoci zmieniany 3 razy
MAJSU rozumiem, że miałeś na myśli ogół a nie kwestie BMW A jak już tak poruszyłeś muzykę dlaczego nie wspomniałeś o PEJI oraz 52-Dębiec
Chyba nie chcesz żebym poruszył temat stolicy
I jeszcze takie sobie pytanie, mianowicie: czy cieszysz się, że jesteś polakiem-jesteś z tego dumny
Dokładnie chodzi mi o ogół Nie wspomniałem o Peji bo nie jest przypałowcem akurat i sam nie raz komentował "piosenkarzy" młodego pokolenia których wymieniłem... 52 może się podobać lub nie ale przypału nie robi. Jak chcesz to poruszja temat stolicy mnie to nie boli Czy się cieszę że jestem Polakiem ? Nie... z czego tu się czieszyć ? Dla mnie bez różnicy czy bym był Francuzem, Amerykaninem czy Nigeryjczykiem... i nie jestem z tego dumny ale tez mi nie wstyd z tego powodu.
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Ostatnio zmieniony przez MAJSU 2007-09-14, 19:55, w caoci zmieniany 1 raz
No ciężko by było nawet na żywo się dogadać. W przypadku Jacka odezwał się silny patriotyzm lokalny . Ja na przykład takiego nie posiadam. Różnie to w życiu bywa. Te azevy też ładne moim zdaniem.