Wysany: 2007-09-23, 23:31 [E30] Stammek86 cabrio 325iA na wąskiej
Moje nowe autko
Bmw e30 325iC Auto
-rok:1989
-silnik m20b25
-elek szyby i lusterka
-abs
-skóra
-podgrzewane fotele
-koła to Alpina 7/16 z oponkami 195/45/16 i 205/50/16
-zawieszenie na razie seria ale bedzie Bilstein B8 który jeszcze jezdzi w moim touringu,spreżynki tez czekają na montaż 60/40
Plany na przyszłosć:Czarne nerki,Mtechnic 1 ale bez progów,zrobić cos z tym okropnym wydechem i bocznymi migaczmi
no i oczywiscie pozbyć sie znaczka M z tylniej klapy
A to juz czeka na montaż
Ostatnio zmieniony przez center 2011-01-15, 22:27, w caoci zmieniany 24 razy
Ladne autko. Cabrio e30 zawsze mi sie podobalo. Szkoda tylko ze automat ale zawsze mozna zmienic na manuala, pozatym silniczek sluszny i dobra felga. Pozatym widze ze mody w dobrym kierunku ida. Tak trzymac Dbaj o nia bo jest tego warta. Pozdro. Siwy
szkoda tylko że automat a pozaty to jest piękna sztuka i tesuper felga cudo
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Wygląda sympatycznie
Plany jak najbardziej Ok ten wydech jest okrutny wiec szybko sie go pozbądź...
Ja osobiście wolał bym manuala, ale....
troche wysoko stoj tak więc wydaje mi sie że jak ją dasz niżej bedzie już bardzo efektownie wyglądać
szkoda tylko że już jesień i coraz bliżej zima...
Pięke auto, do tego te Alpiki. Typowy lansowóz. Jedno co mi nie zabardzo przypadło do gustu to wydech, nie za bardzo wygląda.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Bardzo ładne tylko szybko zrób coś z tym zawieszeniem , do tego załatw ori. gałkę od automatu bo to wygląda jak agro i usuń znaczek M/// z tylnej klapy.
_________________ ...nieważne dokąd jedziesz,ważne ze bokiem...
autko ladne i droga przez Ciebie obrana wydaje sie sluszna ale skoro MT1 to dlaczego bez progow? a alpinki! hmmm baaardzo ladne! A gdybys chcial je pchnac to mysle ze brein69 chetnie je przygarnie do swojego projektu Pozdrawiam! i zycze powodzenia!
Felg nie mam na pewno zamiaru sprzedawać,prawie każdy kto zobaczy te fele chce je kupić pomysle o sprzedazy jak bedzie mnie stać na BBs RS 9/16 Pewnie zaraz Barabus napisze ze rsy mozna tanio kupić,ale do tego dochodzi jeszcze zmiana rostawu srub a to juz sa koszty.
A MT1 bez progow dlatego ,że poprostu progi od mt1 mi sie nie podobają,zreszta zobczymy co wyjdzie z tego mt1 bo ciezko kupic:/ jest teraz na allegro przod i tył ale na razie nie mam kasy:(
[ Dodano: 2007-10-08, 00:37 ]
W koncu jest gleba,miało być -60/40 ale jest -80/60 plus Bilstein B8
Wiec miske olejowa mam 6cm od ziemi i progi podobe,nawet sa nizej.Ale za to taczka niesamowita,mega beton
Ostatnio zmieniony przez Stammek86 2008-03-17, 01:59, w caoci zmieniany 1 raz
Najładniejsza wersja cabrio moim zdaniem - z chromami. Leży teraz bardzo ładnie. Podchwyciłem pomysł na malowanie przedniej dokładki w kolor nadwozia od Ciebie - dzięki!