brakuje mi kanałów chłodzących tarcze hamulcowe... ile rodzajów tych kanałów jest w e36, widziałem już dwa, a pewnie do M-Technica tak jak i w przypadku e30 też są jeszcze inne...
fajnie jakby ktoś wrzucił zdjęcie swoich pasujących do tego zderzaka...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
wloty zwykle i m technik wygladaja bardzo podobnie. roznia sie wielkoscia wlotu od strony zderzaka. poprostu musisz szukac wlotow do zderzaka mtechik lub m3 i juz. koszt nowego w aso ok 120zl z tego co pamietam.
jesli chodzi o rodzaje wlotow to sa dwa : zwykle i pod zderzak m3/mtechnik.
Czyli do tej dokładki, co mi linka podesłałeś, poza spinkami, dorabianymi chyba blaszkami, i kombinowaniem jak założyć ( chociaż mocowanie identiko jak w MT II), dodatkowo jeszcze tunele. . . . . ehhhh . . . . . tak to jest . . . . jedna rzecz i pięć przy okazji . . . .
_________________ Części do BMW E46 & E90 E91
tel.: 508 129 719
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-09-26, 09:12
na innych forach piszą, że ceny są kosmiczne.... znlazłem na jakiejś aukcji allegro zwykłe (niepasujące do zderzka M Tech), ale gość pisze, że ma pasujące i może wystawić po 65zeta/szt
Pomg: 3 razy Doczy: 18 Pa 2004 Skd: Czernikowo k/Torunia
Wysany: 2007-10-06, 12:32
w aso do e30 tunele po znizkach wyjda cos kolo 60 zeta. plastki w ktore wchodza tunele od strony kola po ... 15zł. nalepki na m techa kolo 3 zeta.
kupowalem w tym tygodniu;];] oczywiscie zakup praez dobrego znajomego ktoremu chcialbym bardzo serdecznie podziekowac
po zalozeniu wszystkiego samochod nabral jako takiej ogłady;];]
Ostatnio zmieniony przez adrian e30 2007-10-06, 12:33, w caoci zmieniany 1 raz
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-10-12, 10:18
już kupiłem - po 54zł/szt, żałuję, że od razu nie zamówiłem też dokładki pod zderzak...
na Allegro wydaje mi się, że wystawiają zawsze też nowe, tylko dużo droższe, ale jak ktoś ma daleko do ASO, to innego wyjścia nie ma...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...