Sprubój pogadać z'' Jezus''
on cos proponuje w dobrej cenie i nowe
Mam dostęp do amortyzatorów firmy Gabriel do BMW E12, E21, E23, E24, E28, E30, E32 po cenach dosyć konkurencyjnych (od 62 do 118 zł za sztukę zależnie od modelu przód/tył). Jeżeli uzbiera mi się trochę zamówień, ceny mogą ulec zmianie (w dół oczywiście). Wszystkie amorki są to nówki sztuki, nie śmigane.
Jeżeli jesteś zainteresowany, napisz jaki dokładnie masz model (najlepiej łącznie z rokiem produkcji). Sprawdzę, czy ten konkretny model jest dostępny i podam ci cenę.
Przypominam, że zgodnie z regulaminem wszystkie wiadomości tylko na priv
Gość
Wysłany: 2004-04-06, 22:38
Tak, zagadalem do niego. czekam na odpowiedz, ale chciale sie jeszcze zorientowac co polecacie!
Wysłany: 2004-04-07, 11:14
no i tu wypadoloby sie zgodzic, ale naprawde uwazam ze Bilstein jest najsolidniejszy a przy okazji nie telepie na dziurach jak na Koni Sport.
Gość
Wysłany: 2004-04-07, 17:11
Dobra Panowie - wlasnie wrocilem z AutoCentrum - za wymiane wachaczy przednich obu, amortyzatorow przód/tyl, sprężyn przód/tyl, wymiane sprzęgła + robicizna wyszło mi 3200 zł a ja troche wiecej dale za swoja etke bo 4500 zł - CHORE!!!!!!
Gość
Wysłany: 2004-04-07, 20:11
Jeszcze musze zmienic VISKO bo mam na stale zrobione! I przydalo by sie prysna nowa farbke!
kaprys Gość
Wysłany: 2004-04-08, 08:04
smarcz1 napisał/a:
Dobra Panowie - wlasnie wrocilem z AutoCentrum - za wymiane wachaczy przednich obu, amortyzatorow przód/tyl, sprężyn przód/tyl, wymiane sprzęgła + robicizna wyszło mi 3200 zł a ja troche wiecej dale za swoja etke bo 4500 zł - CHORE!!!!!!
przyjedz do wawy jeśli tego jeszcze nie zrobiłeś...i faktycznie tak jak pan Kirek napisał ktoś to na parkingu zrobi...może nie do końca bo skrzynie to trzeba na jakimś kanałku ....ale kanałek też jest
i napewno zostanie ci jeszcze na malowanie