BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Peknieta spręzyna w e28
Autor Wiadomo
Anonymous
Go
Wysany: 2004-12-07, 14:42   Peknieta spręzyna w e28

witam czy ktos wie czy tylne spręzyny od e30 lub od jakiegos innego auta pasuja do e28. Pozdrawiam.

Sosen 
BORN TO DRIVE

Pomg: 8 razy
Doczy: 01 Kwi 2004
Skd: Szczecinek
Wysany: 2004-12-07, 15:30   

Od e30 nie pasują bo sa zupełnie inne, jeżeli już to według mnie najprędzej zapodasz te od e34, a czemu nie założysz orginalnych?

e36 318ti compact szrotex

Anonymous
Go
Wysany: 2004-12-07, 15:50   

pytam bo dzwonilem do kolesia ktory ma takie sprezyny ale od e30 i myslalem ze beda pasowac. A oryginalne jak najbardziej bym chcial tylko ciezko u mnie w miescie znaleźc (oczywiscie używane-niestety)

bachus 
automotive designer

Pomg: 1 raz
Doczy: 27 Wrz 2004
Skd: Słupsk
Wysany: 2004-12-07, 17:07   

Boruta - Darco ma do sprzedania jak się nie mylę ;] poszukaj w ofertach jego
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60

# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA

Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i

sarna1 
hooligan rootz

Pomg: 15 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Słupsk
Wysany: 2004-12-07, 17:10   

nowe sprezyny na tyl mam w cenniku po 130 pln - napewno znajdziesz taniej :D osobiscie sprezyn i amorkow nie kupuje uzywanych - nacielem sie raz i juz nie chce...to znowu nie taki ciezki pieniadz. (nowe)

Gepard 

Pomg: 7 razy
Skd: Warszawa - Tarchomin
Wysany: 2004-12-07, 20:06   

Podpisuje sie pod tym co koledzy napisali nigdy nie kupuj takich zeczy uzywanych !! ! Jezeli nie masz kaski to odstepic Ci moge moje stare sprezynki zostawilem je sobie na taka wlasnie ewentualnosc ale odrazu mowie moje 16 przycieraly a po zmianie nic sie nie dzieje wiec raczej sa w stanie kiepskim za to powiem Ci ze kupilem noweczki za 100zl firma jakas niemiecka (KM, KN jakos tak nie wiem pierwszy raz slyszalem o tej firmy sprezynkach ale sa naprawde spoko) Lejfosy(fonetycznie :) ) kosztowaly 140zl a wzmacniane prawie 400:( poszukaj najlepiej nowych. POzdrowionka

loko

Skd: Wawka
Wysany: 2004-12-08, 13:01   

pamietaj ze w e28 byly montowane 2 rodzaje.. byly zwykle o rownym przebiegu zwojo i wzmacniane ktore na dole mialy zwoje gesciej... wiec musisz sie zdecydowac jakie chcesz.... z uzywek nie ma problemu ale tylko te zwykle.... ciezko jest z tymi drugimie.... probowalem znalezc i mi sie nie udalo.. :(

Anonymous
Go
Wysany: 2004-12-08, 13:03   

Dzieki chłopaki za odpowiedzi. Postanowilem sie posłuchac i kupie nowe spręzynki bylem dzisiaj w sklepie i powiedzieli zce za 100 maja więc je biore (bedzie mniej jazdy w tym miesiacu;/) Pozdrawiam

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: