BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
imprezy w gdansku?
Autor Wiadomo
center 

Pomg: 17 razy
Doczy: 31 Lip 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2007-10-04, 00:17   imprezy w gdansku?

krotkie pytanie i licze na kilka krotkich odpowiedzi.
sroda wieczorem, czwartek caly dzien, co ciekawego mozna poogladac, jakies fajne knajpy, imprezownie itd
wiem ze sroda to termin taki sobie na imprezy, ale u mnie w srode da sie fajnych miejsc znalezc, wiec mysle ze tam rowniez, jakies propozycje? :)
akurat bede 2 dni w gdansku na targach...
kimam na ul. grunwaldzkiej, zeby nie bylo ze musze gdzies cisnac przez pol miasta :)
pozdrowionka :D

mgr inż. Jędrek ;)

Belisama 

Pomoga: 8 razy
Doczya: 28 Sie 2006
Skd: Warszawa
Wysany: 2007-10-04, 09:19   

center napisa/a:
ul. grunwaldzkiej

Grunwaldzka zaczyna się jak wjeżdżasz do Gdańska i jedziesz nią aż do Sopotu :)
Ostatnio zmieniony przez Belisama 2007-10-04, 09:27, w caoci zmieniany 1 raz  

Pscolka 
Moto PszczoŁa ;)

Pomoga: 1 raz
Doczya: 08 Maj 2005
Skd: WPR ;)
Wysany: 2007-10-04, 13:33   

Jesli bedziesz spal przy grunwaldzkiej to masz blisko wszedzie, bo to droga ktora biegnie przez cale Trójmiasto przez srodek. Blisko tramłey, auftobusy i eskaemka (czyt szybka kolejka).

Co zwiedzić w Trojmieście, krótki przewodnik:
http://przewodnik.trojmiasto.pl/

Co do imprez to nie wiem jakie klimaty preferujesz:

GDANSK (na starówce jest duzo pubow i restauracji oraz klubów):
- "Rock Cafe" - pub, dominuje muzyka rockowa, na scianach gadzety z koncertow znanych polskich zespołów, menu na winylach, fajny klimat, mozna potanczyc wieczorem, ceny przystepne, pub o ile sie nie myle nalezy do Skiby z Big cyca;
- "Yestarday" - dyskoteka, muzyka z lat 70 i 80, wystroj taki sobie i slaba kilma w srodku, ale mozna potanczyc przy fajnych rymach.
-"Celtic pub" - pub, rozna muzyka w rozne dni tygodnia, mozna potanczyc;
-"Irish pub" - (ale ten na ulicy Korzennej bo sa dwa, miesci sie w piwnicy ratusza, ale nie tego na Starówce! ) pyszne drinki i fajna muzyczka, czasem na zywo.
-"miasto aniołów" - jedyny klub na starowce ktory moge polecic, ale nie wiem co graja w srode, w kazdy badz razie jesli graja muzyke klubowa badz latino to grube balety tam odchodza.
-"barbados" - restauracja, troche drogo ale bardzo dobre zarcie, mila obsluga, fajny klimat i muzyka na zywo, na dolnym pietrze po zejsciu do piwnicy jest barek i miejsce do potanczenia. Polecam!

WRZESZCZ:
Misteczko studenckie (wraz z oliwa i przymorzem), duzo klubów w akademikach i nie tylko. Najrozniesza muzyka. Z klubów moge polecic:
- "Club Jaskowa 14" fajna muzyczka, klimacik i jacy przystojni Barmani :eat:
- "Kwadratowa" slynny klub studencki
- "Trops" - grube baleciki tam odchodzily hihi, fajna muzyczka klubowa i fajny klimat;

SPOPOT:
Napisze tak: na Monciaku to masz tam w pip pubów, dykotek, clubów, restauracji... wszystkiego :D Ciezko cokolwiek polecic bo wszedzie jest fajny klimat, fajna muzyka i fajni ludzie, obojetnie gdzie nie zachaczysz :spoko: Imprezowa stolica Trojmiasta.
Jesli chcesz sie pobawic dobrze i z fajnymi ludzmi to tylko tam!

GDYNIA:
Niestety nie bawilam sie nigdy w Gdyni, a jesli tak to bylo to tak dawno ze nieprawda. moze ktos inny cos poleci.

Tu masz stronke na ktorej znajedziesz wszystko co chcesz wiedziec i co najwazniesze w Tri - city:
http://www.trojmiasto.pl/

Jak bedziesz mial jakies pytania to smialo wal na pw.

Pozdrawiam
Pscolka :papa:

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2007-10-04, 14:06   

Grunwaldzka ciagnie sie przez caly Gdansk i w jej poblizu znajduje sie starowka i inne ciekawe miejsca. Mozna powiedziec ze nawet przez cale Trojmiasto i jeszcze dalej - to jest przedluzenie drogi krajowej nr 1 :wink: Zreszta obojetnie w ktorym miejscu bys nie byl to z Grunwaldzkiej bezproblemowo dojedziesz w kazde miejsce w trojmiescie, to glowna droga trojmiejska arteria :)
Jesli chodzi o knajpy to chyba Pscolka napisala wystarczajaco duzo, ale ja np nie lubie bawic sie w Sopocie - nie lubie clubbingowych klimatow i mlodych japiszonow, ale jesli rajcuje Cie wydawanie forsy tak zeby wszyscy dobrze widzieli to polecam zabawe w centrum sopotu :wink: Jesli nie, to najlepsze knajpy wg mnie to Kwadratowa we Wrzeszczu i Yesterday, Rock Cafe i Irish na starowce.

Daj znac kiedy dokladnie bedziesz i gdzie to mozemy sie jakos ustawic, do Gdanska mam 30 km :)
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90
Ostatnio zmieniony przez Bruner 2007-10-04, 14:09, w caoci zmieniany 1 raz  

center 

Pomg: 17 razy
Doczy: 31 Lip 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2007-10-04, 15:50   

w srode mam targi i wieczorem ognisko i :drunk: wiec pewnie z wyjscia za duzo nie bedzie :)
ale caly czwartek od rana do wieczora jestem free wiec sie troche pokrece po miescie z kumplami..
bruner jak masz ochote wpasc do gdanska to zapraszam w czwartek, mozesz porobic za przewodnika :) obiad w ramach zaplaty chetnie postawie :)
moj numer masz, od 9-20 jestem free, kimam na grunwaldzkiej 244 w SSM, zapraszam chetnie sie spotkam z kims z klubu tak daleko :)
ps. pscolka dzieki za namiar, nie ma co, trzeba zawitac do sopotu na jakas grubsza impreze, wiele dobrego o tym miejscu slyszalem :)
a jak tam 3miasto w sylwka? ambitny plan jest spedzic tam koniec/poczatek roku, moze by winter itd..
sopot? :) jakies tanie kimanie tez tam, czy lepiej gdzies dalej i dojechac? :)

mgr inż. Jędrek ;)
Ostatnio zmieniony przez center 2007-10-04, 15:52, w caoci zmieniany 1 raz  

kafarek 
Master of desaster

Pomg: 14 razy
Doczy: 12 Maj 2005
Skd: Tczew
Wysany: 2007-10-04, 16:03   

Pscolka napisa/a:
Rock Cafe, Yestarday, Irish pub

Do tego dodaję X-a i Y-ka :D Wszystko w okolicy ;) i na prawdę solidne knajpy.

Jak diskotrzaski, to nie polecam.

Jeśli masz ochotę na panienki to najlepsze w trójmiasta są w Rosi na przymorzu ;)

Have a nice trip thrue the 3 city ;)

korzuch 

Pomg: 2 razy
Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2007-10-04, 16:53   

kafarek napisa/a:
Pscolka napisa/a:
Rock Cafe, Yestarday, Irish pub

Do tego dodaję X-a i Y-ka :D Wszystko w okolicy ;) i na prawdę solidne knajpy.

Jak diskotrzaski, to nie polecam.

Jeśli masz ochotę na panienki to najlepsze w trójmiasta są w Rosi na przymorzu ;)

Have a nice trip thrue the 3 city ;)

ile za godzine te :cenzura: kosztują?? młode ?? jest jakis wybór?? mocno rozjechane :?:

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: