Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Maj 2007 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki
Wysłany: 2007-10-04, 16:47
ja miałem do wyboru kupno BORBET A 7,5/16 i 9/16 albo AZEV K w tych samych rozmiarach i wybrałem AZEV K bo szczerze mówiąc nie widziałem jeszcze e30 na tych kołach i w ogóle jest ich mało.
panowie ja mam teraz dylemat bo kupiłem borbet A 17' z waskim rantem polerowane ranty itp i tak sie zastanawiam czy ich nie sprzedac i nie rozejrzeć sie za czymś jeszcze , nie wiem jak uważaciie
ja poszukuję 4x9Jx16" Borbet B w 4x100 ale od paru lat bez skutku... szkoda, bo bardzo mi się podobają z płaskim deklem i polerką...ewentualnie BBS RZ lub Remotec w identycznym rozmiarze...
nie wiem co tak sapiecie w temacie Borbetów A i Azev A...jeśli są do tego w 9J to obie wyglądają klasycznie a przede wszystkim idealnie pasują do lini nadwozia e30...a to że są popularne i większość e30 na nich śmiga to już kwestia każdego z nas...oba modele pochodzą z lat świetności e30 co jeszcze bardziej zachęca do ich założenia, dlatego nie rozumiem waszej negatywnej dyskusji na temat ww. felg...
jeśli chodzi o model BS jest ładny ale nie do e30...
co do ładnego zestawu felg skręcanych to na widok BBS RS ze złotymi środkami normalnie popuszczam w spodnie ale niestety ceny są dość kosmiczne, choć myślę że warto...fele Alpiny także wyglądają zacnie...