fajna sprawa taka nawigacja, jeszcze jak masz przetwornik do zasilania laptopa, to już możesz śmigać wszędzie, z programów to polecam AutoMape najnowszą. jeszcze jedna ważna rzecz to matryca w lapku, jak jest "lustrzana" to troche sie odbija wszystko w dzień.
no dobra jest Nawigator Mapa Polski 3.0 GPS do tego antenka HAICOM i nie chce sie program z nią komunikować. Coś jeszcze brakuje aby całość zadziałała?
Destinator 6 w drodze dopiero
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
u mnie:
-lapek (zalezy- matryca 12" p3 700, 256ram ok 600zl )
-zasilacz samochodowy ok 50zl
-modul gps na sirf star3 na usb ok 120zl (allegro)
-automapa4 (p2p )
-podstawka wlasnej roboty , ewentualnie pasazera
za tysiaka mozna miec ekstra navi lacznie z lapkiem. u mnie jest ekstra. Trzeba tylko skonfigurowac usb pod nawigacje zeby emulowal port com.
Matryca 12" po prostu w sam raz- nie za wielka nie za mala. Wazne zeby byla matowa. Takie rozwiazanie jest o wiele lepsze- palmtopy czy tez komorki z symbianem maja za male wyswietlacze.. przynajmniej dla mnie
I powtorze- nie ma jak automapa4- wczesniej mialem destinatora, autoroute i naprawde nie ma dokladniejszych map polski.
Ostatnio zmieniony przez southOFheaven 2007-10-11, 11:51, w caoci zmieniany 3 razy