BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
RealOEM z cenami w PLN
Autor Wiadomo
RoboCop 
Morder...ator

Pomg: 17 razy
Doczy: 12 Maj 2005
Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-10-11, 07:44   RealOEM z cenami w PLN

koleś znalazł taki kalkulator, który podaje wszystkie aktualne ceny w ASO BMW w Polsce
- dla mnie to nowość, wszystkie ceny części jakie znam, ew.co ostatnio kupowałem zgadzają się...
trzeba skopiować kod cyfrowy interesującej nas części z
http://www.realoem.com/bmw/select.do

na dole tej stronki:
http://www.mototec.pl/etk.php

wkleić w pierwszym polu z lewej strony i kliknąć na
cena MOTOTEC - i to wszystko, jak dla mnie duże ułatwienie, w końcu nie muszę dzwonić za każdym gadżetem i czekać aż mi znajdą....

MrKrYH_e34 

Doczy: 24 Sie 2004
Skd: Turek- Poznań
Wysany: 2007-10-11, 12:12   

Niektore ceny sa wystrzelone w kosmos ... ale ja sprawdzalem cene swoznia na wahacz ... Ktory jest tu http://www.realoem.com/bm...242&hg=31&fg=05 pod numerem 19 .. i wyskakuje 99 zl ... w Poznaniu u smorawinskiego 82 zl .. wiec jakby za duzo cena nie odbiega od realiow !! Swietna stronka tak w ogole ;)

Kujon 

Pomg: 4 razy
Doczy: 09 Lut 2006
Skd: Tarnów
Wysany: 2007-10-11, 13:27   

sprawdzałem gumy stabilizatora , poduszki pod skrzynie i pare innych pierdułek które kupowałem ostatnio z ASO i wszystko sie zgadza co do złotówki

www.bmw-syndykat.pl - Ciemna Strona Marki

MAJSU 

Pomg: 14 razy
Doczy: 14 Wrz 2006
Skd: Warszawa
Wysany: 2007-10-11, 13:49   Re: RealOEM z cenami w PLN

RoboCop napisa/a:
koleś znalazł taki kalkulator, który podaje wszystkie aktualne ceny w ASO BMW w Polsce
- dla mnie to nowość, wszystkie ceny części jakie znam, ew.co ostatnio kupowałem zgadzają się...
trzeba skopiować kod cyfrowy interesującej nas części z
http://www.realoem.com/bmw/select.do

na dole tej stronki:
http://www.mototec.pl/etk.php

wkleić w pierwszym polu z lewej strony i kliknąć na
cena MOTOTEC - i to wszystko, jak dla mnie duże ułatwienie, w końcu nie muszę dzwonić za każdym gadżetem i czekać aż mi znajdą....

Dobra rzecz która pomaga przedewszytskim w skróceniu do minimum kontakt z debilną obsługą ASO :/ Dzisiaj dzwonię zapytać się o parę części do BAWARIA MOTORS na Czerniakowskiej... Silnik S14 ? A co to ? Nie było takie w BMW, nigdy o takim nie słyszałem... E28 ?? !! Taki staruszek ? To ja się na nich nie znam pan da mi VIN to może wtedy coś znajdę... ;/ Żenada.

yoshi 
Pepsi Mrucielago

Pomg: 7 razy
Doczy: 21 Lis 2004
Skd: Warszawa - Zacisze
Wysany: 2007-10-11, 15:25   

MAJSU_WuWuA napisa/a:
Taki staruszek ? To ja się na nich nie znam pan da mi VIN to może wtedy coś znajdę... ;/

a pomyśl sobie co mówią jak słyszą 315 :)
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86

southOFheaven 
Szydera:>

Doczy: 18 Pa 2004
Skd: Płońsk
Wysany: 2007-10-11, 16:13   Re: RealOEM z cenami w PLN

MAJSU_WuWuA napisa/a:

Dobra rzecz która pomaga przedewszytskim w skróceniu do minimum kontakt z debilną obsługą ASO :/ Dzisiaj dzwonię zapytać się o parę części do BAWARIA MOTORS na Czerniakowskiej... Silnik S14 ? A co to ? Nie było takie w BMW, nigdy o takim nie słyszałem... E28 ?? !! Taki staruszek ? To ja się na nich nie znam pan da mi VIN to może wtedy coś znajdę... ;/ Żenada.

a jak stoi obsluga z auto-fus? jest rowniez debilna jak reszta? :wink:

yoshi 
Pepsi Mrucielago

Doczy: 21 Lis 2004
Skd: Warszawa - Zacisze
Wysany: 2007-10-11, 16:31   

southOFheaven napisa/a:

a jak stoi obsluga z auto-fus? jest rowniez debilna jak reszta? :wink:

jest starszy taki gość który jest nieźle obcykany :)
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86

RoboCop 
Morder...ator

Pomg: 17 razy
Doczy: 12 Maj 2005
Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-10-11, 17:46   

Kujon napisa/a:
sprawdzałem gumy stabilizatora , poduszki pod skrzynie i pare innych pierdułek które kupowałem ostatnio z ASO i wszystko sie zgadza co do złotówki

ja sprawdzałem, to nawet grosze są zgodne... nie wiem, czy wszystkie ASO w Polsce mają identyczne ceny, chociaż dziś po drodze byłem u Sikory Auto - pytałem o jedną rzecz i było tak samo jak w Bawarii, w której byłem 2 dni wcześniej...
u Sikory oglądałem końcówki tłumika AcSchnitzer (same końcówy!) - ponad 1500zł :evil: - oni chyba zwariowali z tymi cenami ;/

SOER 
trzy dwa zero i

Pomg: 1 raz
Doczy: 29 Gru 2006
Skd: POZNAŃ
Wysany: 2007-10-11, 22:10   

Widzę że macie nie miłe wspomnienia po wizytach w ASO, z dealera Olszowiec w Poznaniu u którego kupuje drobiazgi do E30 jestem bardzo zadowolony bardzo miła obsługa a na dziale z częściami i akcesoriami naprawdę fachowa obsługa znająca sie na rzeczy (po niektórych widać ze starzy beemkowicze :lol: )

...nieważne dokąd jedziesz,ważne ze bokiem...

Kujon 

Pomg: 4 razy
Doczy: 09 Lut 2006
Skd: Tarnów
Wysany: 2007-10-11, 22:29   

RoboCop napisa/a:
Kujon napisa/a:

ja sprawdzałem, to nawet grosze są zgodne... nie wiem, czy wszystkie ASO w Polsce mają identyczne ceny, chociaż dziś po drodze byłem u Sikory Auto - pytałem o jedną rzecz i było tak samo jak w Bawarii, w której byłem 2 dni wcześniej...
u Sikory oglądałem końcówki tłumika AcSchnitzer (same końcówy!) - ponad 1500zł :evil: - oni chyba zwariowali z tymi cenami ;/

u mnie w mieście tez jest sklep w którym można zamawiać częsci z ASO Kraków i nie naliczają żadnej dodatkowej marży itp , wogole zauważyłem że niektóre częsci z ASO , szczegolnie z zawieszenia są już w naprawde dobrych cenach , dlatego gumki , tuleje, poduszki itp kupuje tylko oryginalne.

www.bmw-syndykat.pl - Ciemna Strona Marki

Bartas 
///M3 E36 FAN

Pomg: 1 raz
Doczy: 16 Wrz 2007
Skd: Zielonka k. Wawy
Wysany: 2008-02-02, 17:05   

Sprawdziłem właśnie ile kosztuje wkład do lusterek M3 (elektryczne, podgrzewane) i normalnie spadłem z krzesła :cry: :cry: 334,1 PLN :cry: :cry: :shock: :shock:

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: