podoba mi się ja bede przebudowywał swoją a moze chcesz nawiązac wpółprce www.bavaria.glt.pl
_________________ Airbrush Studio
Łukasz Łukasik
ul. Witosa 18
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60
# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA
Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i
Gość
Wysłany: 2004-12-09, 11:38
Bardzo fajna stronka...Przydałby się taki klubik w Trójmieście...
Jest Fajna!!! szkoda że zamiast tej niuni na stronie głównej ja nie siedzę heheheheh na tej Beci ale cóż.....za to moja czarna miotełka jest w cześci dalszej!!! Gratulacje jest naprawde baaaaarrrdzzzo czarująca!!
Anonymous Gość
Wysłany: 2004-12-09, 23:59
jesli tylko chcesz - razem z kumplem (magikiem od grafiki) posadzimy Cie na masce ... bede potrzebował tylko lewy profil twej twarzy , reszte 8) mozesz dobrac sama hehe ..... a tak powaznie to dzieki wam wszystkim za wszelkie słowa uznania .
duchPW [Usunięty]
Wysłany: 2004-12-10, 00:25
stronka jest bardzo fajna
Czarownica320 napisała
Cytat:
szkoda że zamiast tej niuni na stronie głównej ja nie siedzę
... ja co prawda nie jestem grafikiem, ale parę zdjęć w różnych pozach możesz mi przesłać, a jak nic mi się nie uda z nimi zrobić.... no cóż na razie prześlij zdjęcia
a ja zajmuje się garfiką :d więc jak masz ochote slij foty (PW )
_________________ Airbrush Studio
Łukasz Łukasik
ul. Witosa 18
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60
# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA
Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i
Ogólnie stronka jest niezła, tylko ja ze strony głównej usunął bym trzecią ramkę (tą na dole, największą), tak, żeby strona główna mieściła się na jednym ekranie (nie trzeba było przesuwać), bo to zabardzo nie pasuje - ale to tylko moje skromne zdanko .