Za wuja, nie podoba mi się Trzeba dużo czasu żeby coś dobrego wymyśleć, a i to czasem nie pomaga, lepiej ściągać coś od najlepszych. Wtedy nie będziesz mógł się opędzić od ciekawskich
jak bedziecie oklejali auta używajcie folii o zwiekszonej trwałości zapytajcie o nią w pracowno której zlecicie wycinanie
zniknie wtedy problem lakierowania (patrz nerwowy)
auto mozna tez pokryć folią banerową tyle ze ciężko ja potem usunąć jak wam sie nalepki znudzą
Ja mam lepszy pomysl...chodzta sie wszyscy zbierzemy oczywiscie bez wlasciciela...jedyne co to ma nas zaopatrzyc w odpowiednia ilosc alkoholu...my sie zaopatrzym w spraye z norauto i kazdy cos da od siebie i po sprawie... Napewno bedzie to jedyny na swiecie i oryginalny pomysl na oklejenie a w zasadzie pomalowanie auta...
_________________ Jadac lewym pasem zjawisko dlugich swiatel w lusterku jest mi obce...
siemka. W słupsku (niedaleko 3miasta) jest taka firma ktora sie zajmuje takimi rzeczami i robi to profesjonalnie. Akurat znajomemu kończą e36 i tak po tym co widziałem znają się na rzeczy. Młody ziomek jest właścicielem ale łatwo sie dogadac no i sami o sobie mowia kings of custom czy jakos Ma pomysły !
airbrush-studio.pl
mi malował motorek i napisy 'schnitzer' na bokach bumki i niepowiem - polecam
ponoc wykonuje prace tez dla zagranicznych maniakow
jakby robil projekcik 4u wrzuc na forum chetnie lukne bo sam zbieram sie do zakupu auteczka i zrobienia dirty driftera
Ostatnio zmieniony przez tobias 2007-10-19, 00:13, w całości zmieniany 1 raz
brain69 - usunięty [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-20, 03:17
a jak myślicie co można zrobić z 1502, może alpina...???