Udało się znależć, ale koszta to 500zl , czy to norma
_________________ 525 e34 touring - ślicznota jakich mało
HyenoX M42B18 [Usunity]
Wysany: 2004-12-08, 17:56
jak bez szpery to za drogo ja za swój dałem 250 pln ( 50 pln wymontowanie)
Ja mam w 318is dyfer 4.27 a orginalnie powinien byc 4.10.
Poprzednio jezdzilem na 3.91, z obydwóch przełożeń jestem zadowolony.
Ja proponuje ci tak: jak nie masz 4.10 to załóz 4.27 , na predkości max niewiele stracisz, a przyspieszenie ci sie przyda
Dzięki za odpowiedzi, juz po fakcie zakupiłem 4,10 zabuliłem właśnie sie montuje. A co do innych przełożeń to pierwszy i drogi bieg są bardzo krotkie wiec pewnie wiecej bym mieszał biegami.
Pozdrawiam
jezu.. 500 za mala glowke 4.10,... dajcie spokoj.... ja za swoja szpere zaplacilem 300 a za normalny dyfer to nigdy nie dalem wiecej niz 200 a troche ich juz zmienilem...
Szkoda ja tez załuje, zjeżdziłem wszystkie szroty w moim mieście i to było najtaniej 400 za most i 80zł za poduche. nastepnym razem pojade w Polske na zakupy
jezu.. 500 za mala glowke 4.10,... dajcie spokoj.... ja za swoja szpere zaplacilem 300 a za normalny dyfer to nigdy nie dalem wiecej niz 200 a troche ich juz zmienilem...
Jak kupujesz po 200, to nie dziwne ze tyle ich juz przezuciłes !
Żartuje oczywiście. tez bym nie dal 500 za ten cymes, za tyle szpere mozna wyrwac, a nie najpopularniejszy w sumie dyfer, bo do m40. Drackowi tako ostatnio opchnołem, ale mu sie nie przydał..... Co z nim ?
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
Anonymous Go
Wysany: 2004-12-11, 03:54
Na szrocie w Wawie na Strazackiej most 4.10 kosztowal 600 i to z luzem miedzyzebnym
A jaki powinien byc most w e30 1.8 m10 '86 ?
Niby tak moj ziomku ale na szrocie zawsze możesz wymienić jeśli coś nie tak a pozatym to widzisz co bierzesz i masz to na miejscu, znajomy kupowal kiedyś turbinkę zabulił za przesyłke a turbinka była trefna i zamaist zaoszczędzić dopłacił drógie tyle, więc zawsze jest ryzyko a ja kiedyś na szrocie trzy razy wymieniałem półoś, jak w warzywniaku HE HE
Dlatego drogie czesci kupuje sie tylko od tych sprzedajacych co maja dobra opinie. Na ORR mamy specjalny dzial "Skargi i pochwaly o sprzedajacych i kupujacych) i dzieki temu mozna ryzyko zmiejszyc do minimum. Ostatnio kupilem do siebie uzywane drzwi. Koles ktorego wszyscy polecali powiedzial, ze sa ideales i rzeczywiscie takie byly:)
poprosił bym łopatologicznie wytłumaczyci który most będzie lepszy
mam o przełożeniu 3.23 i jest do tego modelu jeszcze 3,73 co będzie szybsze i czy warto zmieniac i czy mist od automata sie rózni czymś
_________________ BYŁO 525 M-technic / AC Schnitzer Bilstein B8
JEST 525 TDS Kinderwagen