BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: ChriS
2007-10-26, 10:16
brain69
Autor Wiadomość
kamil.k 
złota ronczka

Wysłany: 2007-10-24, 21:59   brain69

ponad miesiac temu dogadalem sie z wyzej wymienionom osoba ze sprzeda mi lampy . uparł sie strasznie zeby mu najpierw wplacic kase na konto bo za pobraniem nie wysle .napisał ze nie bedzie sie mógl rozliczyc przed ksiegowa. ma firme itd .

kase wpłaciłem o czym go poinformowałem.najpierw przez gg .zero odzewu. pózniej przez pw tez zero odzewu.oczywiscie musialem pisac kilka razy zeby sie odezwał no ale on nie chcial bo po co .odezwal sie dopiero jak odezwałem sie w swojej sprawie w jego temacie o alpinie(oczywiscie juz ktos usunal moj post) . wtedy łaskawie raczył odpisac
brain69 napisał/a:
wysyłam wysyłam
sorki nie miałem czasu do banku podejść a internetowe mi sie zablokowało
pozdro

juz wiedziałem ze lampy szybko do mnie nie dotra ale co tam.

kolejny tydzien albo lepiej a paczki nie ma . po interwencjii pewnej osoby, dnia 10 pazdziernika 2007 roku kolejne pw od brajana

brain69 napisał/a:
cześć
coś mi się pojebało z paczkami i powysyłałem trochę rzeczy a o lampkach szczerze mówiąc zapomniałem postaram się to jakoś zrekompensować,
nie myśl że robię Cię w balona, na dniach jadę do krakowa i wysyłam od razu
to że zapomniałem wzięło się stąd że mam mega duzo pracy teraz, remont warsztatu, 3 samochody do zrobienia i mega dużo zamówień
przepraszam za opóźnienie i nieodpisywanie
pozdrawiam brain69

moja odpowiedz :lol:

kamil.k napisał/a:
no no :lol:
dla mnie do dnia dzisiejszego walisz w :cenzura: . co z tego wyjdzie czas pokaze

minely kolejne dwa tygodnie a paczki nie ma

niestety ale kolega brajan jest zwyklym złodziejem. tak jak pisałem wyzej nawiazac z nim jakikolwiek kontakt jest ciezko pomimo ze siedział w tym czasie na forum jak i na gg .

lamp juz nie chce ale chce zpowrotem moje pieniadze cwaniaku :!: chcialem sie dogadac ale niestety ty wolisz dalej cwaniakowac. dla mnie nie masz za grosz honoru i mial nie bedziesz . sprzedales sie za marne 165 zl

odradzam wszystkim jakichkolwiek interesow z tym gosciem . po prostu nie warto marnowac czasu .szkoda ze takie osoby jak on sa w szeregach klubu ...

sprzedam częsci silnikowe 320i/323i

Oskar
Gość
Wysłany: 2007-10-24, 22:25   

Oooooo zaczyna wychodzic szydlo z worka, teeee panie Brain jak bedzie zwracal kase koledze za lampki to nie zapomnij mnie za miske oddac ktora musialem sam zmieniac a umawialismy sie ze ty to zrobisz. pamietasz gosciu? a tak nawet nie miales odwagi dobic transakji do konca tylko zostawiles kluczyki od coupe swojemu bratu

ajjjj myslalem ze powazniejszy z ciebie czlowiek

urbi 
SilaDrzemieWBemie

Wysłany: 2007-10-24, 22:34   

co jak co ale brainowi ufam i ostatnio nawet jak do niego dzwonie chlopak zabiegany i nema czasu pogadac ... robi auta i cos tam z garazem ... nie pisze tego dlatego ze jest moj kumpel czy chce go tlumaczyc ... uwazam braina za odpowiedzialnego i uczciwego czlowieka wiec sadze ze to bardzo szybko wyjani

brain69 - usunięty
[Usunięty]

Wysłany: 2007-10-24, 23:21   

hola hola
spokojnie z takimi osądami ok

po pierwsze nie życzę sobie żeby nazywano mnie złodziejem, fakt zawaliłem z lampami przy najbliższej okazji to naprawię, jestem teraz w mielcu mam tutaj roboty od rana to godziny o której pisze tego posta,
lampy leżą w mieszkaniu w krakowie, nie mam ich teraz jak wysłać bo nie mam nawet chwili żeby sobie siąść na tyłku spokojnie, a co dopiero wycieczka do krakowa,
jedyne co mogę zrobić to poproszę któregoś z krakusów żeby wpadł do mnie na mieszkanie i zapakował i wysłał.
jeśli chodzi o sprzedawanie różnych rzeczy to mam w tym napewno większe doświadczenie niż wiele osób na tym forum
powiedziałem że załatwię sprawę to tak zrobiętylko proszę mnie zrozumieć że nie mam kiedy jechać do krakowa. jutro pewnie zadzwonię i kogoś zwerbuję żeby wysłał mi te lampy

a jeśli chodzi o Ciebie Oskar to nie gadaj głupot bo się aż wesoło robi kupiłes ode mnie auto które miało iść za 5000 utargowałeś na 4500 miska poszła podczas jazdy próbnej podczas tego jak kupowałeś ode mnie auto, powiedziałem że załatwię to w tych pieniądzach i szukałem miski ale nie było jej nigdzie w krakowie ani u rutkowskiego w wieliczce, powiedziałem Ci przez telefon że nie znalazłem jeszcze a było to na drugi trzeci dzień od zakupu, powiedziałeś mi że w taki razie sobie załatwisz i zabrałeś auto, nie miałem chyba obowiązku być przy tym bo nie miałem czasu, miałem inne zajęcie, kluczyki dałem koledze nie bratu bo brata nie mam. później niejednokrotnie rozmawialiśmy na gg i dzwoniłeś do mnie w jakiejś sprawie i o kasie za miskę nie wspomniałeś ani słowem. było mówić ile dałeś za miskę to bym Ci oddał ale nie mówiłeś nic, więc nie masz teraz prawa wg mnie wywlekać sprawy którą sam stwierdziłeś że nie chcesz załatwiać

kamil.k 
złota ronczka

Wysłany: 2007-10-25, 08:37   

gosciu naucz sie czytac ze zrozumieniem.przyda ci sie to w zyciu nie raz nie dwa :!:
lamp juz nie chce :!: ułatwiam ci sprawe. nie bedziesz musial nikogo angazowac w jezdzenie po lampy, ich wysyłanie itd . przelej kase na konto i tyle. pisałes ze masz internetowy dostep wiec klikniesz kilka razy i po sprawie

nr konta wysłalem na pw

lesiek 
Wojciech

Wysłany: 2007-10-25, 09:14   

Kamil nie denerwuj sie, Brain jest naprawde uczciwy. Powiem Ci historie. Mialem mu oddac kilka zl, okolo 80. On nie mial za co pojechac do rzeszowa i napisal mi ze jak mom to zebym mu przelal. Jak przyszło co do czego, to prawde mowiac zrobilmem z niego wała, czego sie wstydze, ale po jakims czasie oddalem mu kase i wszystko jest ok :) Daiwd powiedział ze nie musi pamietac o tamtej historii :) Tobie tez bym tak radził :]

Pozdrawiam :)

E46 320i 1999r - Sedes
E46 325Ci 2001r - Cabrios

Lord Lukasz 
ciągłe zmiany

Wysłany: 2007-10-25, 10:00   

No jeśli to trwa już tyle ile napisałem Kamil to faktycznie lipa troche i chyba każdy by sie zdenerwował, inaczej jest jak ktoś napisze sory nie wysłałem jeszcze a inaczej jak napisał że wysłał a tak naprawde nie wysłał
Żyłem przez pare lat z handlu na allegro i wysyłałem setki paczek i wiem że ludziom lepiej nie ściemniać, jak sie nie ma towaru lub sie nie ma czasu wysyłać to lepiej sobie poprostu odpuścić... bo potem wychodzą właśnie takie akcje

E36 325i qp

http://www.youtube.com/user/TheLordLukasz

brain69 - usunięty
[Usunięty]

Wysłany: 2007-10-25, 11:16   

Łukasz a największy problem jak paczki się powysyła i po 2 tygodniach wracaja z niewiadomego powodu. oczywiście nikt nie wierzy w takie tłumaczenie i ma w :cenzura: sprzedającego,
w polsce jest taka mentalnośc że na wejściu sie uważa wszystkich za złodzieji i bandytów, doskonale świadczy o tym ten temat,
kamil zarezerwował lampy u mnie potem przez dobrych kilka tygodni sie nie odzywał, a jak wpłacił kase to nawet mnie nie poinformował o tym i potem sie dziwi że ludzie takie podejście mają do sprawy
a najlepsze jest to że kiedyś napisałeś że Ci się wcale nie spieszy z tymi lampami, żałosne, odpowiedzi ludzi postronnych w tym temacie uważam za niepotrzebne bo nie zamierzam być oceniany przez osoby które nie mają ze sprawą nic współnego, tak samo nie trzeba mnie bronic kto mnie zna wie że jestem uczciwy a to że jeden koleś nazywa mnie złodziejem to tylko i wyłącznie jego problem, nie będę zmieniał myślenia osobie na której opinii mi wogóle nie zależy

kase przeleje temat uważam za zamknięty

Yakuzatti 

Wysłany: 2007-10-25, 14:24   

Brain jest OK, naprawdę wiele transakcji pozytywnie zakończonych bezproblemowo.
Tyle ode mnie.

Lord Lukasz 
ciągłe zmiany

Wysłany: 2007-10-25, 14:53   

No tak ale jak paczka jest wysłana, niezależnie czy wróci czy nie masz podstawe czyli dowód nadania paczki, jest na nim pieczątka urzędu pocztowego z data nadania więc jak ktoś Cie atakuje robisz mu scan dowodu nadania i sprawa załatwiona.

E36 325i qp

http://www.youtube.com/user/TheLordLukasz

kamil.k 
złota ronczka

Wysłany: 2007-10-25, 17:54   

brain69 napisał/a:
Łukasz a największy problem jak paczki się powysyła i po 2 tygodniach wracaja z niewiadomego powodu. oczywiście nikt nie wierzy w takie tłumaczenie i ma w :cenzura: sprzedającego,
w polsce jest taka mentalnośc że na wejściu sie uważa wszystkich za złodzieji i bandytów, doskonale świadczy o tym ten temat,
kamil zarezerwował lampy u mnie potem przez dobrych kilka tygodni sie nie odzywał, a jak wpłacił kase to nawet mnie nie poinformował o tym i potem sie dziwi że ludzie takie podejście mają do sprawy
a najlepsze jest to że kiedyś napisałeś że Ci się wcale nie spieszy z tymi lampami, żałosne, odpowiedzi ludzi postronnych w tym temacie uważam za niepotrzebne bo nie zamierzam być oceniany przez osoby które nie mają ze sprawą nic współnego, tak samo nie trzeba mnie bronic kto mnie zna wie że jestem uczciwy a to że jeden koleś nazywa mnie złodziejem to tylko i wyłącznie jego problem, nie będę zmieniał myślenia osobie na której opinii mi wogóle nie zależy

no i jednek jestes cwaniak i kret . pisałem ci zarówno na gg jak i pw ze wpłacilem kase wiec nie swiruj. dopiero jak sie odezwałem w temacie o alpinie sie ocknołes i odpisałes ze wysyłasz . nie wiem dlaczego ale zaczynasz mi przypominac arcziego :lol:

tekst z rezerwacja lamp :lol: ładnie to ujołes kilka dobrych tygodni :lol: szkoda ze nie kilka dobrych lat .owszem napisalem ze mi sie nie spieszy ale widze ze ty to zrozumiałes ze masz mi ich nie wysylac przez najblizsze piec lat :lol: zupełny brak honoru

wracajac do tematu alpiny to jakis bazant kasuje mi tam moje posty i twierdzi ze ten temat jest o moich zalach i tutaj mam sie zalic mimo ze nie mam z czego.
zal mi tej osoby strasznie .jest na nieodpowiednim stanowisku no ale zyjemy w polsce i to jest normalne .

ten temat jest o moim problemie a za ile sie rozwiaze czas pokaze

DAREX 

Wysłany: 2007-10-25, 18:12   

Brain jest w porządku tez kupiłem u niego takie duperele.

PS.

Brain trzymasz dla mnie jeszcze tą sprężarkę??

brain69 - usunięty
[Usunięty]

Wysłany: 2007-10-25, 18:21   

leży i czeka ;)

a własnie DAREX może zaświadczyć o tym że wcale ze mną się źle interesów nie robi bo kupił ode mnie już nie pamiętam co i ze względu na to ze mu sie spieszyło wysłałem towar zanim poszedł do banku i wpłacił mi kasę, a nie znaliśmy sie wcześniej

kamil.k 
złota ronczka

Wysłany: 2007-10-26, 07:31   

nawet jesli zaswiadczyłoby 100 osób ze zrobiło z toba extra interes cos od ciebie kupujac to mnie to i tak juz nie obchodzi.

daj znac jak przelejesz kase

ChriS 
Miłośnik literki M

Wysłany: 2007-10-26, 10:15   

kamil.k napisał/a:
ten temat jest o moim problemie a za ile sie rozwiaze czas pokaze
brain69 napisał/a:

kamil.k napisał/a:
daj znac jak przelejesz kase

W związku z tym zamykam temat.Oczekuję pozytywnego i szybkiego zakończenia sprawy.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi