Noooo 10 nie mam szkoły , a wolne w robocie sobie załatwie Jestem chętny , wreszcie sie wyrwe na spota bo dawno mnie nie było
Czy ktoś kto ma po drodze przygarnie mnie na pokład za odpowiednią opłatą ?
Pozdro
Dyskoteka Poszukaj zanim napiszesz !!! Dopiero się ucze
Wysłany: 2007-10-29, 14:33
Nie jest wielki ale zajefajny ten tor byliśmy tam ostatnio z Robalem, RoboCopem, Foką i jeszcze z paroma fajnie się idzie wyszaleć i sprawdzić się na torze technicznym
_________________ (:Dyskoteka-Błyskoteka:) (trytytki, Kartoflak, i ''cyniczny i rozwydrzony'') Borsk 2008
witam wszystkich. sprawa z torem wyglada tak. dzownilem do PZMot-u w katowicach, pogadalem chwile i odeslali mnie do goscia z automobil klubu czestochowskiego. zadzwonilem do tego goscia a ten mnie odsyla jeszcze do innego goscia. stierdzilem ze nie bede dzwonil wiecej tylko poprostu przyjezdzamy 10 listopada w sobote na okreslona godzine, bierzemy grille i juz. prosze pisac kto jest chetny i kto przyjedzie w tym terminie.
jak narazie chetni na przyjazd to:
darmowy. i moze zlot to za duzo powiedziane. poprostu jesienne spotkanie fanow BMW
nitrus napisał/a:
Inne kluby też jadą
dalem ogloszenie wszedzie gdzie moglem. na jednym forum temat mi zablokowali po tym jak napisalem ze jak ktos bedzie chcial spalic ogumienie to moze smialo to robic poniewaz jest na to miejsce oraz jest bezpiecznie.
Casus, gdzie dawałeś info? trzebaby na Vabiku i na BMW Manii - na innych bym nie liczył...
zresztą nie chodzi chyba o to żeby tam najechało 150aut, bo się nie pojeździ po torze...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
zresztą nie chodzi chyba o to żeby tam najechało 150aut, bo się nie pojeździ po torze...
masz racje. duzo ludzi nie bedzie. widze jakie sa checi. ale wazne ze ktos przyjedzie. powiedzialem tez ogniowi czy by nie przyjechal potrenowac, nie mowi nie ale , ale nie wie jak z czasem bedzie stal. mowil aby sie jeszcze przypomniec blizej tego terminu.
RoboCop[/b] , jesli masz chetnych do przyjazdu to zorientuj sie czy jada poniewaz chcemy miec jasny obraz sytuacji. i jesli tacy beda to wpisz ich na liste.
A ktoś tego w ogóle pilnuje? Czy płacimy po to żeby mieć wyłączność na tor? Bo jeśli tylko po to to chyba nie ma sensu....Każdy potencjalny amotor toru da sobie spokój w tym dniu jak zobaczy tyle aut.
A ktoś tego w ogóle pilnuje? Czy płacimy po to żeby mieć wyłączność na tor? Bo jeśli tylko po to to chyba nie ma sensu....Każdy potencjalny amotor toru da sobie spokój w tym dniu jak zobaczy tyle aut.
TAK właśnie!!!! pilnujemy się sami bo myślę że większość znas to dorośli. a po to zbieramy na konto a żeby mieć tor na własność.
Pozdrawiam
_________________ NA ULICY NIE MA PIERWSZYCH MIEJSC NIE MA CO KOZACZYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!