piękne e34 jak ja je uwielbiam
machnoł bym srodkową częśc felgi na czarno a rant wypolerował do tego zapodał bym black helle i było by kozacko.
fajna tapicera, obszywałeś ją bo na oryginał nie wygląda, lubie taki kolorek.
mam nadzieje ze nie długo sam dosiąde e34
jak założe blaszanki na zime to sie wezme ze fele i oczywiście będzie polerka a środek na srebrny przechodzący w taki ciemniejszy grafit coś ala kameleon Skórka już była jak przyjechała od Szwabów. Dziś zrobiłem czerwone migacze z tyłu i o wiele lepiej teraz wygląda, ale fotki nie zrobie bo auto nie umyte
_________________ Fura Jest Niezła i Turla Fele
Ostatnio zmieniony przez Przypalacz 2007-11-03, 16:23, w całości zmieniany 1 raz
Przypalacz piekne e34. Skorka miodzio
Silniczek sluszny. Nic tylko sie cieszyc z jazdy.
A fele zrob tak jak mowisz. Mala gleba i jest kozak
Z tymi e30 dajcie juz spokuj. Moze jeszcze wybudujemy kosciol pod wezwaniem e30...
Sam mialem KILKA e30 a teraz powoze e34 i nie zamienilbym sie na e30. Ponadto uwazam ze e34 jest duzo lepszym modelem niz e30... i takie jest moje zdanie...
Sa gusta i gusciki i o nich sie nie dyskutuje.
Kazdy ma to co lubi.
Kolor to napewno diamantschwarz (ale wypadalo by spolerować ) , felgi już niedługo, po pierwszym śniegu będą robione jak je zmienie na 15 blaszanki , może jeszcze przód lekko w dół dam , zobaczymy po zimie. Też miałem kiedyś E30 325 ale za nic bym sie nie przesiadł z E34 na E30 napewno
felgi bym pomalował w ciemnym kolorze taki ciemny magnez albo typowo czarne.
co do e30 to jest to zupełnie inny samochód co e34 co wy wogule prównujecie??
e30 to ciasny mały gokarta e34 to landara.
aha kiedyś sobie kupie jeszcze e30 a i kaplice pod patronem e30 też bym pobudował
narazie potrzebuje większą beemke bardziej ucywilizowaną po za tym e34 są piękne
Esiue30 chodzi o to, ze sa osoby ktore uwazaja, ze albo e30, albo nic...
A sa tez inne piekne beemki. Ja oprocz e34 to choruje jeszcze na e32 i tez uwazam ze to jest piekny samochod.
Jak ktos sprzeda e30 i sie przesiadzie w inna beemke to od razu sie pojawiaja posty ze zdrajca idt itp.
Zeby nie bylo, sam mialem kilka e30 i sa to fajne autka, ale na nich sie beemki nie koncza.
wcześniej miałem do czynienia tylko z E30 i też uważalem, że Ci którzy je gloryfikują są w błędzie. Mówię tylko, jakie mam spostrzeżenia, jeżdżę teraz E34 i tęsknię za moją E30, która stoi w garażu bez silnika... gdybym miał wybór między E30, a E34, pewnie wybrałbym E34, bo jest to, jakby nie patrzał, lepszy samochód... Ladniejszy od E30, tak samo jak E32 jest też ładniejsze...
Ale... Mam 20 lat, i widocznie nie dorosłem jeszcze do komfortu i luksusu tych większych Beemek. Prawdopodobnie następnym moim samochodem, po E30, będzie właśnie E34 lub E32... To, jakby, nasuwa się samo...