Wysany: 2007-11-07, 15:30 [E36] ramzess ->> 323i coupe
Przedstawiam wam swoje auto, to BMW E36 323i coupe 97r.
Auto nabyłem 2 miesiące temu, jest niemal całkowicie seryjne.
W przyszłości planuje kilka zmian, przedewszystkim felgi na większe
oraz zderzaki i progi M-Technic
A więc auto sprowadziłem z Belgii ( co okazało się być małym problemem bo wyświetlających się komunikatów są po francusku i ich ni w ząb nie rozumiem).Podczas zakupu miało przebieg 97 500 km (teraz102 000km).
Posiada ono dość bogate wyposażenie, min:
ASC, klimatronic, El szyby i lusterka, komputer Max, skóra i wiele więcej.
Co do zagłówków to sam się ździwiłem że ich nie ma, aczkolwiek mi to jakoś za bardzo nie przeszkadza. A Foteli raczej nie planuje zmieniać bo te są narazie w pięknym stanie. Na te felgi teraz wrzuce sobie zimówki i już tak zostanie a na lato myślę o czymś takim: http://moto.allegro.pl/it...8x17_5x120.html
Co o tym myślicie??
A co do zmian typu M-Technic to jeszcze się troche zastanawiam bo Ja zawsze chciałem mieć E36 z silnikiem 2.8 i takiej też ostatnio szukałem ale że nie mogłem znaleźć nic co by mnie zadowalało, więc zdecydowałem się na tą. A teraz troche żałuje i może być tak że jeżeli znajde jakieś ładne auto z tym silnikiem to się zdecyduje na zmiane.
Sory ale narazie nie moge zrobić porządku ze zdjęciami bo mam troche problemy z netem , później.
Ostatnio zmieniony przez ramzess 2007-11-08, 12:50, w caoci zmieniany 3 razy
Te drugie ładniejsze ale jak już inwestować taką kase to nic nie przebije felg z polerowanym Rantem one pasują najbardziej do E36 tym bardziej w Coupe
A co do 2.8 to mi też chodzi po głowie ten silnik ale porównać osiągi to od 0-100 to tylko 0,7 setnych sek różnicy to naprawde niewiela a jak auto jest ok to nie ma co zmieniać bo mażna kupić 2.8 w gorszym stanie i wtedy jest dopiero nieciekawie
A co do 2.8 to mi też chodzi po głowie ten silnik ale porównać osiągi to od 0-100 to tylko 0,7 setnych sek różnicy to naprawde niewiela a jak auto jest ok to nie ma co zmieniać bo mażna kupić 2.8 w gorszym stanie i wtedy jest dopiero nieciekawie
Owszem ale weź jeszcze pod uwage sporo większy moment obrotowy. W jeździe naprawde czuje się róźnice. Ale z drugiej strony właśnie mam takie obawy że może sprawdzić się oklepane powiedzenie "Zamienił stryjek .........". Tym bardziej że jeżeli chodzi o stan techniczny to ze swojej jestem naprawde zadowolony