Mój nowy nabytek od miesiąca jestem posiadaczem e30(po latach błądzenia wracam sentyment) auto ma nalatane 150000tyś km jest z 1987 roku i powiem szczerze że jak na swój wiek jest nawet nawet 1,8 to spory silnik ale przy wyprzedzaniu tir-ów dość niebezpieczny wieć trzeba będzie zrobić coś ciekawszego tak było niedawno
troche gratów
oz mito które czekały aż kupię e30 (od lipca)
Nowe zawieszenie stare niby ok ale jakeiś wysokie
Zmieniona została kierownica
Trzeba teraz będzie zrobić wspomaganie bo nie można skręcać
Fotele z byłej e36 powoli są montowane do nadwozia
Obecnie auto wygląda tak
Dzieki Łukaszowi (luk325) który użyczył mi warsztatu (oraz co najważniejsze swojej wiedzy) znosi moje fochy, kopnie w dupsko gdy już mam wszystkiego dość, czysta przyjemność być białym murzynem u takiego speca (troche przesadzam ale dopóki nie wyjadę całym gruzem z jego warsztatu muszę uważać )
[ Dodano: 2007-11-08, 22:57 ]
Wizualnie auto też prawdopodobnie się zmieni udało mi się zdobyć m technika na boki auta teraz szukam przodu i tyłu jeżeli znacie kogoś kto ma do sprzedania dajcie znać że tak powiem pieniążków już nie ma ale m technik musi być
Wysłany: 2007-11-09, 13:54
hej,
widze, ze zmiany szykuja sie konkretne... zawias na 5x120, swap - ciekawe na co...
no i Mtech II (ktory mi osobiscie mniej sie podoba od Mtech I)... szukaj jeszcze zdezakow na przod i tyl....
P.S. gdzie kupiles i ile dales za gwint??
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
gratuluje panowie!!! pewnie za jakis czas zrobie to co Ty ja zaczynam bładzić zycze wytrwalosci. znajomy ma na opchniecie calego Mtecha diamand jak cos znasz numer
luk325 wkłada swój prawdopodobnie do wąskiej lampy może będą 2 m techniki na szerokiej i wąskiej ale to sie jeszcze okaże (jego silnik ma więcej pałera)
[ Dodano: 2007-11-11, 12:20 ]
tu jeszcze jakies zdjecia